Închide meniul

Dinu Todoran a prins curaj şi l-a contrazis public pe Gigi Becali. „Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2021, 17:41

Dinu Todoran a prins curaj şi l-a contrazis public pe Gigi Becali. „Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat!

Dinu Todoran a prins curaj şi l-a contrazis public pe Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Todoran a avut astfel prima reacţie după ce patronul vicecampioanei României a recunoscut că face schimbările la echipă şi se implică pe toate planurile la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran a prins curaj şi l-a contrazis public pe Gigi Becali

Trebuie să ne aşteptăm la orice la fiecare meci. Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat că face domnul Gigi Becali echipa sau antrenamentele. Eu trebuie să aduc echipa la ora jocului să fie din toate punctele de vedere la un nivel ca domnul Becali să fie mulţumit de felul în care arătăm. Asta este cel mai important.

Sunt multe lucruri care nu sunt adevărate şi care se spun la televizor dar pe mine nu mă afectează, e opinia lor. La FCSB tot timpul va fi presiune, ştiam că presiunea rezultatelor va fi pentru că este cea mai puternică echipă„, a declarat Dinu Todoran la o conferinţă de presă.

FCSB a obţinut o singură victorie în primele trei etape şi are cu un punct mai puţin decât rivala Dinamo. Roş-albaştrii au suferit o umilinţă în preliminariile Conference League şi au părăsit deja competiţia.

Gigi Becali: „Eu fac schimbările la FCSB!”

Gigi Becali a avut o reacţie vehementă după UTA – FCSB, scor 1-1, meci din etapa a 3-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor nu s-a mai ascuns şi a recunoscut că el a luat decizia de a a-i înlocui pe Cristea, Oaidă şi Dumiter în minutul 34.

Reclamă

Eu mă distrez. Cine nu joacă bine, îl schimb… încerc să refac ceea ce s-a stricat. Bine mă, fac eu schimbările, care e problema dumneavoastră? Aşa fac eu că aşa se face, ca să nu intri în faliment.

Fac cum ştiu eu şi cum am făcut cu toată lumea. Cât timp am echipă de fotbal şi până când mă duc la sicriu, până atunci comand pe banii mei. Până pun mâna în scriu şi până când mă bagă în pământ, până pun mâinile pe sicriu, toată lumea sub comanda mea execută ceea ce le cer. Am şi bani, am şi familie frumoasă, nu am stresul falimentului pentru că aşa comand eu. Există vreo lege penală care interzice asta? Să mă depuncteze, poftim!„, a spus patronul vicecampioanei la Digi Sport.

Jucătorii de la FCSB, alături de Dinu Todoran

Nu am trecut chiar peste toate aceste rezultate nefavorabile. Sper să câștigăm acum, este important să ne revenim. Nimănui nu i-a convenit, știm cu toții că n-au fost cele mai bune meciuri pentru noi. Nu avem ce să facem, viața merge înainte, trebuie să trecem peste.

Reclamă 4 / 0/3

Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, apoi dânsul (n.r Gigi Becali) poate să facă ce vrea. Dinu Todoran este antrenorul nostru, noi îl tratăm ca atare, ne dă sfaturi la fiecare meci, el își face treaba până la urmă”, a declarat Darius Olaru într-o conferință de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și