Închide meniul

Jucătorii de la FCSB au reacționat după ultimele afirmații ale lui Becali: „Dinu Todoran este antrenorul nostru!” Ce spun de declarațiile patronului

Publicat: 6 august 2021, 13:51

Jucătorii de la FCSB au reacționat după ultimele afirmații ale lui Becali: „Dinu Todoran este antrenorul nostru! Ce spun de declarațiile patronului

FCSB

Hepta

  • Becali susține că el face totul la echipă
  • Reacția jucatorilor a venit imediat

Jucătorii de la FCSB susțin că Becali poate să facă ce vrea. Darius Olaru a recunoscut că el și colegii săi nu se simt prea bine din cauza ultimelor rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB, alături de Dinu Todoran

„Nu am trecut chiar peste toate aceste rezultate nefavorabile. Sper să câștigăm acum, este important să ne revenim. Nimănui nu i-a convenit, știm cu toții că n-au fost cele mai bune meciuri pentru noi. Nu avem ce să facem, viața merge înainte, trebuie să trecem peste.

Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, apoi dânsul (n.r Gigi Becali) poate să facă ce vrea. Dinu Todoran este antrenorul nostru, noi îl tratăm ca atare, ne dă sfaturi la fiecare meci, el își face treaba până la urmă”, a declarat Darius Olaru într-o conferință de presă.

Reclamă

Andrei Vlad se antrenează alături de colegii săi

Olaru a lăudat atitudinea lui Vlad și regretă faptul că FCSB nu a ajuns în grupele Conference League. Andrei Vlad a fost scos din echipă de Gigi Becali.

„Andrei Vlad se pregătește la fel, vine la sală, este un profesionist, el știe cel mai bine ce are de făcut. Mi-aș fi dorit și eu să joc din trei în trei zile, să știu că sunt în Conference League, dar asta este”, a mai spus Olaru.

Reclamă

Gigi Becali face totul la FCSB

Gigi Becali nu se dezminte și a ajuns să facă tactica și să schimbe jucătorii după cum i se pare lui. Finanțatorul FCSB a recunoscut și după ultimul joc că el face schimbările la echipă.

„Cât timp am echipă de fotbal şi până când mă duc la sicriu, până atunci comand pe banii mei. Până pun mâna în scriu şi până când mă bagă în pământ, până pun mâinile pe sicriu, toată lumea sub comanda mea execută ceea ce le cer”, a spus Becali la Digi Sport, după ultimul joc.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”