Închide meniul

Dinu Todoran, îngrijorat înainte de Şahtior Karagandy – FCSB: „Mi-e frică de toată echipa!” Ce îl nelinişteşte pe antrenorul roş-albaştrilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2021, 19:41

Dinu Todoran, îngrijorat înainte de Şahtior Karagandy – FCSB: „Mi-e frică de toată echipa! Ce îl nelinişteşte pe antrenorul roş-albaştrilor

Dinu Todoran

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinu Todoran, îngrijorat înainte de Şahtior Karagandy – FCSB

Antrenorul FCSB este îngrijorat din cauza faptului că adversarii de la Şahtior Karagandy au menajat mai mulţi jucători pentru manşa retur. De asemenea, Todoran e nemulţumit din cauza faptului că partida se va juca fără spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, unul de calificare. Avem avantajul de un gol, din meciul tur. Suntem conştienţi de importanţa jocului. Din punctul meu de vedere, este un avantaj că jucăm pe teren neutru. Ca şi suprafaţa e iarbă. Dacă jucam la Karagandy, aveam un meci greu. Nu avem ce să facem, am văzut cu pandemia, important e că se joacă acest meci.

Mi-e frică de toată echipă pentru că la ultimul meci şi-a menajat jucătorii şi vor fi mai proaspeţi decât noi. Este un dezavantaj, fotbalul se joacă cu spectatori, indiferent unde joci. Noi ne-am obişnuit cu spectatori, cu Peluza Nord”, a declarat Dinu Todoran în cadrul unei conferinţe de presă.

Returul dintre Şahtior Karagandy şi FCSB nu se joacă în Kazahstan

FCSB a scăpat de o deplasare lungă, după ce Kazahstanul a intrat în zona roşie. Astfel, meciul a fost mutat la Erevan.

Pe lista roșie se regăsesc Spania, Cipru, Marea Britanie Portugalia, Olanda, Malta Gibraltar, Irak, Iran, Kazahstan și Botswana au intrat din zona galbenă în zona roșie.

Reclamă

FCSB – Şahtior Karagandy 1-0. Roş-albaştrii, debut cu dreptul în Conference League

FCSB este singura echipă românească care a debutat cu dreptul în UEFA Conference League. Roş-albaştrii au învins-o pe Şahtior Karagandy, scor 1-0.

Golul victoriei a fost reuşit de Andrei Cordea, fotbalist transferat în această vară de la Academica Clinceni pentru 50.000 de euro, în minutul 38.

Noul preferat al lui Gigi Becali a trimis un şut puternic de la 25 de metri la care portarul Shatskiy a rămas fără replică. Alexandru Creţu, un alt fotbalist transferat vara aceasta de FCSB, i-a dat pasa de gol lui Cordea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și