Închide meniul

„Discuţiile sunt în curs de desfăşurare”. Virgil van Dijk a început negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului

Alexandra Costea Publicat: 21 octombrie 2024, 17:58

Reclamă
Discuţiile sunt în curs de desfăşurare”. Virgil van Dijk a început negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului

Virgil van Dijk a început negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului

Virgil van Dijk joacă la Liverpool din 2018 - Profimedia

Virgil van Dijk a început negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului. Olandezul în vârstă de 33 de ani a anunţat că a început discuţiile cu oficialii clubului pentru semnarea unui nou contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu puţin timp înainte de începe ultimele şase luni de contract, căpitanul de la Liverpool a transmis că a început negocierile pentru prelungirea vechii înţelegeri. Virgil van Dijk a ajuns la Liverpool în 2018, iar contractul său expiră la finalul sezonului.

Virgil van Dijk a început negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului

Anunţul său vine la scurt timp după victoria cu Chelsea (2-1) de duminică. Virgil van Dijk a recunoscut că principala sa concentrare este Liverpool.

„Pot să vă spun că discuțiile sunt în desfășurare, dar nu știu, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Întreaga mea concentrare este la Liverpool, îmi doresc să câștigăm meciurile următoare și nimic altceva. Momentan nu știu ce urmează, pot doar să spun că au început discuțiile și vom vedea.

Mă simt foarte bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Au început discuțiile cu cei din conducere, iar atunci când se va lua o decizie sunt sigur că veți afla”, a declarat fundaşulş central, într-un interviu acordat celor de la The Athletic.

Reclamă
Reclamă

În cazul în care i -ar prelungi contractul, fundașul de 33 de ani va beneficia de o creștere salarială, devenind astfel unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Premier League. În prezent, van Dijk câștigă 220.000 de lire sterline pe săptămână, echivalentul a 262.000 de euro, iar noul său contract va include o remunerație de 300.000 de euro pe săptămână, adică 360.000 de euro pe săptămână. Astfel, olandezul va încasa pe 18.700.000€ pe an.

De asemenea, şi internaţionalului englez Trent Alexander-Arnold şi atacantului egiptean Mohamed Salah le expiră contractele vara viitoare. Cu toate acestea, nu a existat nicio actualizare cu privire la situaţiile lor.

Olandezul este al doilea cel mai scump jucător de la Liverpool

Olandezul a ajuns în lotul lui Liverpool în 2018, în urma unui transfer în valoare de pentru 75 milioane de lire sterline de la Southampton. Van Dijk a ajutat clubul de pe Anfield să câştige Premier League, Liga Campionilor, FA Cup, Cupa Ligii şi Cupa Mondială a Cluburilor Fifa.

Reclamă

A fost al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului. Darwin Nunez este cel mai scump transfer al lui Liverpool. Atacantul uruguayan a fost cumpărat de la Benfica pentru 85 de milioane de euro, în 2022. Van Dijk a jucat 280 de meciuri în tricoul lui Liverpool și a marcat 23 de goluri. De asemenea, olandezul a furnizat 12 pase decisive. Potrivit Transfermarkt, acesta este cotat pe piață cu 30 de milioane de euro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și