Închide meniul

Fotbalistul care ar putea încasa cel mai mare salariu din Premier League. Liverpool vrea să îi dea 18.700.000€ pe an

Alexandra Costea Publicat: 12 octombrie 2024, 12:05

Reclamă
Fotbalistul care ar putea încasa cel mai mare salariu din Premier League. Liverpool vrea să îi dea 18.700.000€ pe an

Fotbalistul care ar putea încasa cel mai mare salariu din Premier League

Starul de la Liverpool a intrat în ultimul an de contract - Profimedia

Fotbalistul care ar putea încasa cel mai mare salariu din Premier League. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a intrat în ultimul an de contract cu formația de pe Anfield. Liverpool este gata să facă orice pentru a-l păstra în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil van Dijk și-a exprimat recent dorința de a-și extinde angajamentul. Acum, „Cormoranii” sunt gata să-l facă pe fundașul olandez cel mai bine plătit din Premier League, oferindu-i un salariu uriaș.

Fotbalistul care ar putea încasa cel mai mare salariu din Premier League. Liverpool vrea să îi dea 18.700.000€ pe an

Arne Slot își dorește să-l aibă în echipă pe Virgil van Dijk, unul dintre cei mai importanți jucători de la Liverpool, și în anii următori. În urmă cu puțin timp, olandezul le-ar fi comunicat oficialilor de la Anfield că este dispus să semneze, dar doar dacă va primi un contract valabil pentru următorii 3 ani.

Oficialii englezi au ținut cont de dorința căpitanului, iar cei de la TEAMtalk au raportat despre decizia luată de aceștia. Conform sursei menționate, Virgil van Dijk va primi în curând o ofertă pentru prelungirea contractului.

De asemenea, fundașul de 33 de ani va beneficia de o creștere salarială, devenind astfel unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Premier League. În prezent, van Dijk câștigă 220.000 de lire sterline pe săptămână, echivalentul a 262.000 de euro, iar noul său contract va include o remunerație de 300.000 de euro pe săptămână, adică 360.000 de euro pe săptămână. Astfel, olandezul va încasa pe 18.700.000€ pe an.

Reclamă
Reclamă

În prezent, Mohamed Salah este cel mai bine plătit jucător de la Liverpool, cu un salariu de 350.000 de lire sterline pe săptămână, și ocupă locul 3 în clasament. Kevin De Bruyne este cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu o remunerație de 400.000 de euro pe săptămână, iar Erling Haaland se află pe locul doi, primind 375.000 de euro pe săptămână, notează sportac.com.

Van Dijk a jucat 273 de meciuri în tricoul lui Liverpool și a marcat 23 de goluri. De asemenea, olandezul a furnizat 12 pase decisive. Potrivit Transfermarkt, acesta este cotat pe piață cu 30 de milioane de euro. De-a lungul carierei sale la Liverpool, fundașul a câștigat Champions League (2019), Supercupa Europei (2020), Premier League (2020) și FA Cup (2022).

Mohamed Salah este pregătit să renunțe la Liverpool

Mohamed Salah a declarat că este pregătit să părăsească echipa antrenată de Arne Slot la finalul sezonului. Intrat în ultimul an al contractului său, starul egiptean a făcut un anunț clar. În cazul în care situația rămâne neschimbată, va pleca de la Liverpool vara viitoare.

Reclamă

Oficialii lui Liverpool sunt dispuși să-i ofere o prelungire a contractului lui Mo Salah, dar iau în considerare și un „scenariu negativ” în care fotbalistul de 32 de ani nu va semna un nou angajament. Se pare că planul B ar fi transferul lui Mykhailo Mudryk. „Cormoranii” au oferta pregătită: 50 de milioane de euro ca să-l transfere pe ucraineanul de la Chelsea.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:04

EXCLUSIVAnunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu: „Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat!” Oferta pentru fostul selecţioner

15:01

Lituania – Kosovo LIVE SCORE, ora 16:00. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia. Meciurile zilei

14:35

Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”

14:07

Christian Eriksen, aproape de o revenire de senzaţie. Danezul a anunţat deja că pleacă de la Manchester United

13:57

Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine”

12:59

Cum a fost convins David De Gea să semneze cu Fiorentina! Adrian Mutu face dezvăluiri despre clubul cu care a scris istorie

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și