Închide meniul

Djurgarden – CFR Cluj, 0-1. ”Veni, vidi, Vinicius!” CFR câștigă prin golul ”Mondialului” Paulo. Ardelenii dau peste Kuopion Palloseura în play-off

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2020, 18:58

Djurgarden – CFR Cluj, 0-1. ”Veni, vidi, Vinicius!” CFR câștigă prin golul ”Mondialului” Paulo. Ardelenii dau peste Kuopion Palloseura în play-off

Paulo Vinicius

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan

Echipa lui Dan Petrescu a marcat, bineînțeles, dintr-o fază fixă care a fost transformată în gol de Mondialul Vinicius. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djurgarden i-a dat doar câteva emoții lui Bălgrădean, un șut deviat în minutul 81 fiind cea mai mare provocare pentru goalkeeper-ul român, deși finalul meciului a adus un adevărat asediu la poarta sa. 

Ardelenii vor juca în play-off cu echipa Kuopion Palloseura, campioana din Finlanda. Formația cunoscută drept KuPS a câștigat cu 2-0 meciul cu lituanienii de la Suduva.

Djurgarden – CFR Cluj 0-1

Min. 95: S-a terminat meciul! CFR Cluj se califică în play-off-ul Europa League

Min. 93: Iese Rondon și intră Hoban pentru CFR Cluj.

Reclamă

Min 90: Patru minute de prelungire anunțate de la margine.

Min. 89: Iese Păun și intră Pereira.

Min. 86: Gabriel Debeljuh intră pe teren în locul lui Billel Omrani.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 81: Ocazie mare pentru Djurgarden. Un șut deviat este reținut cu greutate de Bălgrădean.

Min. 80: Galben pentru Bordeianu după un fault la Eriksson.

Min. 75: Ocazie URIAȘĂ pentru CFR! O minge aruncată în careu ajunge la Rondon care șutează în transversală

Min. 72: Djurgarden reușește să se apropie de poarta ardelenilor, dar este fault în atac după ce Camora este lovit cu cotul în gură.

Min. 55: GOOOLLL CFR! ”Freekicki” Vinicius lovește din nou! Gol cu capul, devenit deja marcă înregistrată.

Min. 52: Ocazie pentru CFR însă centrarea lui Deac este reținută de Bartveit

Min 47: Susic primește o lovitură tare de la Chilufiya, dar poate continua partida

Reclamă

Min. 46: A început repriza a doua

Update 20:00 : A început meciul.

Min. 45+: Pauză. Echipele au intrat la cabine.

Min. 45: Lovitură liberă din marginea careului pentru CFR. Deac șutează însă peste poartă. Dan Petrescu are o criză de nervi pe margine și cere penalty.

Min. 37: O nouă centrare periculoasă în careul ardelenilor, reținută și de această dată de Bălgrădean. Cei de la CFR au cerut și henț.

Min. 33: Ocazie mare pentru Djurgarden, dar Bălgrădean respinge un șut care urma să intre în poartă.

Min. 24: Prima fază periculoasă a celor de la Djurgarden, dar apărarea CFR-ului îndepărtează centrarea.

Min. 18: Același Păun încearcă un șut spre spațiul porții suedezilor.

Min. 13: Lovitură liberă pentru CFR, dar Păun trage în zidul celor de la Djurgarden.

Djurgarden: Bartveit – Witry, Une Larsson, Augustinsson, Kack – Ulvestad, Karlstrom, Edwards – Radetinac, Eriksson, Chilufya

Rezerve: Vaiho, Walker, Ring, Holmberg, Barkroth, Kujovic, Mitku

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu – Deac, Păun, Djokovic – Omrani, Rondon

Rezerve: Sandomierski, Manea, Pereira, Debeljuh, Chipciu, Hoban, Cestor

Dan Petrescu se teme de Djurgarden și este convins că adversarii sunt favoriți la accederea în turul următor. Antrenorul CFR-ului asigură că jucătorii săi vor avea viață grea în Suedia.

LIVE TEXT Djurgarden – CFR Cluj

"Sorţii n-au fost buni pentru noi, împotriva campioanei Suediei era cel mai greu meci. Şi în deplasare, pe teren sintetic. Trebuie să ne adaptăm şi nu este uşor să te adaptezi într-o zi şi să reuşeşti să joci mai bine decât campioana Suediei. 

Va fi un meci de luptă, un meci în care ei vor juca ofensiv. E o echipă foarte bună, greu să piardă un meci de fotbal. Chiar dacă e 50-50 la sută, terenul propriu şi faptul că e sintetic fac ca ei să fie favoriţi", a declarat Dan Petrescu înaintea confruntării cu nordicii.

LIVE TEXT Djurgarden – CFR Cluj. Echipele de start:

Djurgarden: Bratveit – Kack, Augustinsson, Une Larsson, Witry – Edwards, Kalstrom,  Ulvestad – Chilufya, Eriksson, Radetinac

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu – Deac, Păun, Djokovic – Rondon, Omrani

Dacă va trece de Djurgardens, campioana României se va duela cu câștigătoarea meciului dintre KuPS (Finlanda) și Suduva (Lituania). Sezonul trecut, CFR Cluj s-a oprit în 16-imile Europa League. A fost învinsă in extremis de Sevilla, echipă care avea să câștige trofeul.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și