Închide meniul

Doliu în fotbalul românesc! A murit Florin Bejinaru, ultimul antrenor al echipei Pandurii

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2023, 11:21

Reclamă
Doliu în fotbalul românesc! A murit Florin Bejinaru, ultimul antrenor al echipei Pandurii

Doliu în fotbalul românesc! A murit Florin Bejinaru

Florin Bejinaru / Facebook Pandurii Târgu Jiu

Doliu în fotbalul românesc! Florin Bejinaru, fost jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu şi ultimul antrenor al pandurilor, a încetat din viaţă la vârsta de 54 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul lunii februarie a acestui an, Florin Bejinaru era numit antrenor principal al echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2. Nu şi-a mai putut continua însă activitatea din momentul în care a aflat că este bolnav grav.

Doliu în fotbalul românesc! A murit Florin Bejinaru, ultimul antrenor al echipei Pandurii

Azi a încetat să mai bată inima celui care a fost soţ şi tată, Bejinaru Florin Constantin după o grea şi lungă suferinţă. Drum lin către îngeri!”, a anunţat familia, potrivit pandurul.ro.

S-a stins din viață fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu și ultimul antrenor al pandurilor, Florin Bejinaru! Condoleanțe familiei îndurerate din partea celor care l-au cunoscut și apreciat!”, a scris clubul Pandurii Târgu Jiu, pe contul de Facebook.

După ce a renunţat la fotbal, Bejinaru a avut mai multe funcţii la clubul Pandurii Târgu Jiu, de antrenor secund, director tehnic sau director al Centrului de Copii şi Juniori. Ultima dată a fost antrenorul principal al echipei emblemă a oraşului Târgu Jiu şi a judeţului Gorj, în Liga a 4-a, până când s-a dictat falimentul acesteia, în octombrie 2022, relatează news.ro.

În luna aprilie a murit Mircea Balaj, fost președinte al clubului CFR Cluj: „Drum lin spre stele”

Fostul preşedinte al clubului CFR Cluj, Mircea Balaj, a murit în luna aprilie a acestui an. Campioana României a postat un mesaj prin care îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului ei conducător.

Reclamă

Mircea Balaj a fost preşedinte al lui CFR Cluj timp de 10 ani, între 1992 şi 2002. Balaj, care a condus clubul pe când acestea se afla în ligile inferioare, a fost succedat ca preşedinte al lui CFR de către Iuliu Mureşan.

„Drum lin spre stele, Mircea Balaj! Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veșnice a fostului președinte al echipei noastre din perioada 1992-2002, Mircea Balaj. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul publicat pe contul de Facebook al lui CFR Cluj după decesul lui Mircea Balaj.

Un fost jucător din Liga 1 a murit la doar 42 de ani

Un fost jucător din Liga 1 a murit la doar 42 de ani. Este vorba despre Adrian Mușan, fost atacant la Gloria Bistrița.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Fostul atacant a fost răpus de o boală necruțătoare.

„Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, au scris cei de la CSM Sighetu Marmației pe pagina de Facebook a clubului.

„Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana sunt alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe lui Adi Mușat, fostul nostru jucător! Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu să te ierte și să te așeze în dreapta Lui!”, a transmis și clubul Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019, conform emaramures.ro.

„Rămas bun, prieten drag! Îți mulțumesc pentru amintirile frumoase împreuna și pentru lecția de viața pe care ne-ai oferit-o tuturor, un luptator pe teren și in afara lui! Vei rămâne mereu in gândul și in inima mea!! Drum lin spre cer, prietene!”, a fost un mesaj postat de un prieten bun al lui Adi Mușat, prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! Vezi toate știrile
Citește și