Închide meniul

CFR Cluj, în doliu. A murit Mircea Balaj, fost președinte al clubului: „Drum lin spre stele”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2023, 10:39 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 18:47

Reclamă
CFR Cluj, în doliu. A murit Mircea Balaj, fost președinte al clubului: Drum lin spre stele”

Doliu la CFR Cluj. A murit Mircea Balaj

Mircea Balaj / Facebook

CFR Cluj este în doliu. Fostul preşedinte al clubului, Mircea Balaj, a murit. Campioana României a postat un mesaj prin care îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului ei conducător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Balaj a fost preşedinte al lui CFR Cluj timp de 10 ani, între 1992 şi 2002. Balaj, care a condus clubul pe când acestea se afla în ligile inferioare, a fost succedat ca preşedinte al lui CFR de către Iuliu Mureşan.

CFR Cluj, în doliu. A murit Mircea Balaj

„Drum lin spre stele, Mircea Balaj! Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veșnice a fostului președinte al echipei noastre din perioada 1992-2002, Mircea Balaj. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul publicat pe contul de Facebook al lui CFR Cluj după decesul lui Mircea Balaj.

Vestea tristă pentru CFR Cluj vine înainte ca echipa antrenată de Dan Petrescu să întâlnească FC Argeş în sferturile Cupei României. Campioana României va juca astăzi, de la ora 21:00, acasă cu FC Argeş în Cupă, urmând ca duminică să întâlnească tot acasă, în campionat, FCSB.

Dan Petrescu e precaut înainte de meciul cu FC Argeş: Meciul acesta e mai greu decât cu FCSB”

Aşa cum ne-a obişnuit, Dan Petrescu e precaut înaintea duelului pe care echipa lui îl va avea în sferturile Cupei cu FC Argeş.

Reclamă

Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu, mai ales că la CFR am câştigat doar campionatul, fără să câştig Cupa sau Supercupa. Când e un trofeu trebuie să joci mereu sută la sută. Noi am avut mereu prioritate campionatul, chiar dacă în Cupă niciodată nuu am tratat-o să zici: Nu mă interesează. Mi-aş dori să trec de Argeş, şi apoi vorbim. Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB, din punct de vedere al antrenorului. Jucătorii la meciul cu FCSB nu au nevoie de prea multă motivaţie.

Sunt mari probleme de lot. Meciul ăsta vine… Mai rău de atât nu se putea. Sunt îngrijorat. Nu poţi să bagi toţi jucătorii joi, pe ninsoare, şi duminică, peste două zile, să joci cu FCSB un meci foarte important. Cei care au jucat mai puţin trebuie să demonstreze şi ei că merită să fie aici, la CFR. Unii jucători care nu au jucat deloc o să joace mâine.

Boateng e accidentat, Camora e accidentat, Bordeianu e suuspendat, Deac e accidentat… Ei nu pot să joace nici măcar cu FCSB. Nu am ajuns în sferturi să jucăm aşa, să treacă timpul. Orice meci e important, dacă ieşim din Cupă rămâne campionatul. Trebuie să tratăm acest meci ca pe o finală”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spune Dan Petrescu despre posibilitatea de a o antrena pe Chelsea

Dan Petrescu, fost jucător legendar al lui Chelsea, a vorbit la conferinţa de dinainte de meciul din Cupă cu FC Argeş despre posibilitatea de a antrena în viitor formaţia engleză la care a evoluat în trecut.

Chelsea nu are acum antrenor, după ce l-a demis pe Graham Porter.

Nu știu și nu cred că voi ajunge antrenor la Chelsea. Chiar nu cred că cineva se va gândi la mine… Dacă era un proprietar din România sau cineva care mă știe poate îmi dădea și mie o șansă. Dacă aveam această șansă, fanii de acolo erau cei mai fericiți să mă vadă înapoi! Pentru mine ar fi un vis să se întâmple asta. Din păcate, visele nu ies cum vrem noi. E foarte greu nu să ajung acolo, ci doar să fiu luat în calcul pentru postul de antrenor.

E clar că nu toată lumea consideră campionatul românesc ca fiind foarte puternic. Dar eu am avut rezultate și în Champions League, și în Europa sau Conference League. Totuși, Chelsea vrea un nume mai mare, mereu a căutat altceva. Singurele oferte pe care le-am avut din Premier League au fost de la echipe de pe ultimul loc”, a declarat Dan Petrescu.

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și