Închide meniul

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024: „Putem câştiga Cupa Mondială!”

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 17:16

Reclamă
Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024: „Putem câştiga Cupa Mondială!

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024

Dumitru Dragomir, jucătorii naţionalei României/ Colaj Hepta, Profimedia

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024. Fostul şef de la LPF a declarat că naţionala este pe primul loc în lume în privinţa spectacolului creat de fani în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala şi-a încheiat parcursul remarcabil de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda, în optimi. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu s-au bucurat de o susţinere uriaşă la meciurile din Germania, zeci de mii de fani români luând cu asalt arenele pe care România şi-a disputat partidele.

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024

Dumitru Dragomir i-a felicitat pe elevii lui Edi Iordănescu, pentru rezultatele înregistrate în Germania. Acesta a subliniat că Edi Iordănescu a făcut alegerile corecte, pe parcursul Campionatului European.

De asemenea, Dragomir consideră că România poate câştiga Cupa Mondială, la capitolul imn. Fostul şef de la LPF s-a declarat impresionat de susţinerea de care au avut parte „tricolorii”, la turneul final din Germania.

„Am revenit cu picioarele pe pământ. Domne’, e bine să îi felicităm pentru ce au făcut. Și pe antrenorul Edi, dar nimeni nu a spus că noi acum ne-am calificat la un turneu cu 24 de echipe. În 2008, ne-am calificat cu 16 echipe. Acum au băgat 24 de echipe.

Reclamă
Reclamă 4

Performanța nu e grozavă, dar e bună. Pentru că am dat satisfacție unor români care suferă în străinătate, săracii. Ei trebuiau să își verse amarul și frustrările pentru că n-au plecat de bine din țară și pentru ei asta a fost o refulare extraordinară. Publicul ăsta, vrei, nu vrei, nu ai cum să nu îl iubești, dacă ești român.

Au avut unde să se dezlănțuie, iar spectacolul din tribune este unic. Așa ceva nu cred că va mai fi în istorie. Putem să câștigăm Cupa Mondială. La imn suntem pe primul loc în lume! Nici americanii nu bagă cum băgăm noi. Și eu am fost mândru de chestia asta.

Echipa națională este de felicitat. Pentru rezultate, mai puțin. Nu am făcut jocuri extraordinare. Din punct de vedere tactic, Edi Iordănescu a ales bine. Și cu Olanda, că la valoarea echipei noastre puteam să luăm 7″, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Reclamă

500 de fani au cântat imnul României, târziu în noapte, alături de jucători

500 de fani au cântat imnul României, târziu în noapte, la Mogoşoaia, alături de jucători. Fanii au cântat imnul României şi i-au cerut selecţionerului Edi Iordănescu să nu plece, după acest EURO 2024.

După ce fanii au cântat imnul, a urmat discursul lui Edi Iordănescu, care a vorbit despre suporteri şi ce au însemnat ei pentru echipa naţională, la EURO 2024, competiţie în care a fost eliminată în optimi, după 0-3 cu Olanda.

„Nu avem cuvinte să vă mulţumim. Am emoţii specifice înaintea oricărui meci, mă copleşesc. Vă mulţumesc în numele familiei naţionalei. Nici nu vă imaginaţi ce a însemnat suportul dumneavoastră. Au dat totul pentru voi şi în special pentru copii.

Să fim mîndri că suntem români, am întâlnit mulţi români plecaţi de mulţi ani, mândri de ţara lor, trebuie să fim uniţi, să avem încredere în noi. România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc şi România. Doamne ajută”, a fost discursul lui Edi Iordănescu.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și