Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir uimește din nou: ”Parcă îi văd în grupele Champions League!” Fostul șef de la LPF merge pe mâna echipelor românești

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 15:01

Dumitru Dragomir uimește din nou: ”Parcă îi văd în grupele Champions League!” Fostul șef de la LPF merge pe mâna echipelor românești

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF / MMA / Niros Foto via hepta

Dumitru Dragomir uimește din nou prin previziunea pe care o face. Fostul șef de la LPF susține că Marius Șumudică ar putea duce CFR în grupele Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir uimește din nou

Dragomir consideră că toate echipele românești vor merge în turul următor. ”Mitică” a anunțat și transferul lui Alexandru Cicâldău de la Craiova la Galatasaray.

Părerea mea este că se califică toate. S-au chinuit. Așa e la fotbal. Pe Șumudică, din chinuiala asta, parcă îl văd în grupele Champions League. N-ați văzut că toți sunt greu de bătut, aleargă ca nebunii. Nu știu cum se va prezenta după operație Alibec.

Se califică și Craiova, bat aici cu 2-0. Craiova, fără Cicâldău. L-au vândut la Galatasaray. L-au luat pe Cicâldău. Este un transfer de senzație. Au luat 6 milioane jumate pe el”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AntenaSport.

Dragomir, surprins de succesul tricolorilor în Japonia

Fostul șef de la LPF s-a declarat surprins de succesul obținut de România U23 la Jocurile Olimpice. Tricolorii au învins cu 1-0 Honduras U23. Dumitru Dragomir nu le dă însă nicio șansă la medalii.

Reclamă

Nu mă așteptam să câștige vreun meci România. Victorie bună cu Honduras. Nu avem șanse la medalii. S-a dus Spania cu treu sferturi din echipa mare, noi ne-am dus cu trei sferturi din rezerve”, a mai spus Dragomir.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și