Închide meniul

Dusan Vlahovic, gol la debut în Juventus – Verona 2-0! Nebunie în Barcelona – Atletico Madrid 4-2. Real Madrid – Granada 1-0. Spectacol în Lille – PSG 1-5. Dortmund – Leverkusen 2-5. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2022, 23:45

Dusan Vlahovic, gol la debut în Juventus – Verona 2-0! Nebunie în Barcelona – Atletico Madrid 4-2. Real Madrid – Granada 1-0. Spectacol în Lille – PSG 1-5. Dortmund – Leverkusen 2-5. Rezultatele zilei sunt AICI

Dusan Vlahovic, debut cu gol în Juventus - Verona 1-0

Profimedia

Rezultatele zilei în Europa:

  • Dortmund – Leverkusen 2-5
  • Atalanta – Cagliari 1-2
  • Venezia – Napoli 0-2
  • Juventus Verona 2-0
  • Barcelona – Atletico Madrid 4-2
  • Real Madrid – Granada 1-0
  • Lille – PSG 1-5
  • Nottingham Forest – Leicester 4-1
  • Liverpool – Cardiff 3-1

Update: Lille – PSG 1-5. GOOOL! Kylian Mbappe și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Lille – PSG 1-4. GOOOL! Kimpembe a dus scorul la 2-1 din pasa lui Lionel Messi. Peste doar câteva minute, superstarul argentinian a marcat al treilea gol al lui PSG.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI LIONEL MESSI

Danilo a reușit ”dubla” în repriza secundă.

Reclamă

Update: Lille – PSG 0-1. GOOOL! Danilo a deschis scorul în derby-ul din Ligue 1.

Update: Juventus – Verona 1-0. GOOOL! Dusan Vlahovic a debutat cu gol la noua echipă. Paulo Dybala i-a pasat decisiv sârbului.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Nottingham Forest – Leicester 4-1. Surpriză uriașă în FA Cup! După ce a eliminat-o pe Arsenal în turul trecut, gruparea din Championship a produs o nouă surpriză și a scos-o din competiție chiar pe deținătoarea trofeului.

Zinckernagel, Johnson, Worrall și Spence au marcat pentru gazde, în timp ce unicul gol al ”vulpilor” a fost marcat de Iheanacho.

Tot în FA Cup, Liverpool a trecut de Cardiff cu 3-1, datorită reușitelor lui Diogo Jota, Minamino și puștiul Elliott. Colwill a punctat pentru oaspeți.

În următoarea fază a competiției, cormoranii vor juca împotriva lui Norwich.

Update: Fluier final în Barcelona – Atletico Madrid 4-2.

Reclamă

Update: Dani Alves a fost eliminat direct, după un falut dur, în minutul 69.

Update: Dortmund – Leverkusen 2-5. Akanji și-a băgat mingea în poartă în minutul 11, iar Frimpong a restabilit egaalitatea, tot cu un autogol. Wirtz i-a adus pe oaspeți în avantaj, iar Andrich a dus scorul la 3-1. Taj a marcat și el pentru 4-1, iar Diaby a marcat al cincilea gol. Tigges a redus din diferență, însă Dortmund a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri.

Update: Barcelona – Atletico Madrid 4-2. GOOOL! Luis Suarez reduce din diferență!

VEZI AICI REUȘITA LUI LUIS SUAREZ

Update: Barcelona – Atletico Madrid 4-1. GOOOL! Dani Alves l-a învins pe Oblak cu un șut puternic din marginea careului.

Update: Barcelona – Atletico Madrid 3-1. GOOOL! Araujo a majorat avantajul catalanilor.

Update: Barcelona – Atletico Madrid 2-1. GOOOL! Gavi i-a adus pe catalani în avantaj după ce a marcat cu capul. ”Perla” lui Xavi a marcat din pasa decisivă a lui Adama Traore.

VEZI AICI REUȘITA LUI GAVI

Update: Barcelona – Atletico Madrid 1-1. GOOOL! Jordi Alba a egalat cu o ”torpilă” care s-a oprit în vinclul porții lui Oblak.

VEZI AICI REUȘITA SUPERBĂ A LUI JORDI ALBA

Update: Barcelona – Atletico Madrid 0-1. GOOOL! Carrasco a deschis scorul din pasa lui Luis Suarez.

VEZI AICI REUȘITA LUI CARRASCO

Update: A început derby-ul!

Update: Echipele de start pentru Barcelona – Atletico Madrid sunt următoarele:

Update 15.30: Final de meci! Atalanta – Cagliari s-a terminat 1-2. „Dubla” lui Pereiro a făcut diferența, în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Palomino. Valentin Mihăilă a jucat aproximativ 20 de minute. Celălalt român din teren, Răzvan Marin, a fost printre cei mai buni jucători ai oaspeților.

Update: 15:01: Valentin Mihăilă a fost introdus de Gian Piero Gasperini în minutul 71, în locul lui Duvan Zapata.

Update 14.58: Atalanta – Cagliari 1-2! Fază superbă creată de Răzvan Marin. Românul i-a dat o pasă excelentă în adâncime lui Bellanova, care l-a servit excelent pe Pereiro și a înscris pentru 2-1.

Update 14.55: Atalanta – Cagliari 1-1! Palomino a egalat pentru gazde în minutul 64.

Update 14.40: Atalanta – Cagliari 0-1! Gaston Pereiro a marcat pentru oaspeți în minutul 49. Echipa lui Valentin Mihăilă începe cu stângul repriza a doua.

Update 13:30: A început meciul dintre Atalanta și Cagliari. Românul Valentin Mihăilă se află pe banca de rezerve la gazde.

Update 12.45: Atalanta a anunțat echipa de start pentru meciul cu Cagliari! Valentin Mihăilă este pe banca de rezerve.

Meciurile zilei în Franța

Meciurile zilei în Germania

Meciurile zilei în Italia

Meciurile zilei în Spania

Recomandări
  • Spectacol în Europa
  • Rezultatele zilei sunt AICI

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și