Închide meniul

„E total deplasat!” Ilie Dumitrescu îl atacă dur pe Gigi Becali. „FCSB, eliminată de o echipă de diletanţi!”

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2021, 21:55

„E total deplasat! Ilie Dumitrescu îl atacă dur pe Gigi Becali. „FCSB, eliminată de o echipă de diletanţi!

Ilie Dumitrescu l-a criticat dur pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ilie Dumitrescu a spus că FCSB a fost eliminată în meciul de la Erevan de o echipă de diletanţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu îl atacă dur pe Gigi Becali

”E foarte greu pentru un club important ca FCSB să ajungă în situația asta. Cu experimentele astea, FCSB ajunge să fie eliminată de o echipă de diletanți, de amatori. N-am crezut vreodată că se va ajunge aici. Eu nu puteam să cred că are echipa aia capacitatea de a pune probleme”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Fostul jucător de legendă al Stelei i-a reproşat lui Gigi Becali faptul că intervine „fără perdea” peste antrenori.

„Deja s-a ajuns la o chestie… zice că el face tot! Nu mai e nicio perdea. E deplasat ce se întâmplă. Eu n-ar trebui să fiu de acord cu chestia asta. Ai antrenor, nu poți să intri pe post și să spui că eu fac, eu dreg. Când va găsi formula ideală, să aducă un antrenor cu experiență care să-i pună în practică strategia, echipa va avea și o exprimare, chiar dacă există implicarea lui, dar cu perdea, cum era înainte”, a mai declarat Ilie Dumitrescu.

Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali

Şi Marius Şumudică a fost necruţător cu Gigi Becali! Acesta a râs de rivala FCSB, care a fost eliminată din Conference League de echipa din Kazahstan, Şahtior Karagandy.

Reclamă

„E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul. Niciodată la fotbal să nu râzi de ceilalţi. Dacă apuci să te bucuri şi să razi de raul altuia… ştiţi cum e. Când sapi groapa altuia, cazi în ea. Îmi pare rău pentru echipele care au ieşit.

Mi-a părut rău de Sepsi, s-a exprimat super ok. Au întâlnit şi un adversar destul de puternic, dacă îi comparăm cu cei din Kazahstan pe care i-a avut FCSB sau cu cei din Albania pe care i-a avut Craiova. Mi-a părut sincer rău de toate cele 3 echipe, fără ironie”, a spus Marius Şumudică în timpul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o vineri, înaintea meciului de campionat cu Chindia Târgovişte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și