Închide meniul

Echipa feminină a lui Gigi Becali, umilită în Cupa României! A încasat 12 goluri în ultimul meci

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 18:56

Reclamă
Echipa feminină a lui Gigi Becali, umilită în Cupa României! A încasat 12 goluri în ultimul meci

Echipa feminină a lui Gigi Becali, umilită în Cupa României!

Echipa feminină a celor de la FCSB / Facebook

Echipa feminină a lui Gigi Becali a fost umilită în Cupa României! Formația de fotbal feminin s-a duelat în Cupa României cu echipa ACS Liceenii Topolog, din județul Tulcea, în cadrul etapei a 3-a preliminară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această etapă a competiției au fost implicate 16 câștigătoare din turul 2 de calificare al competiției. Astfel, s-au jucat 8 partide din care s-au calificat în play-off 8 formații. Majoritatea duelurilor au avut loc pe data de 15 noiembrie.

Echipa feminină a lui Gigi Becali, umilită în Cupa României! Ce s-a întâmplat în meciul cu ACS Liceenii Topolog

Echipa feminină a clubului patronat de Gigi Becali s-a făcut de râs în calificările pentru Cupa României. FCSB a pierdut duelul cu ACS Liceenii Topolog cu scorul de 2-12, iar astfel, „roș-albastrele” au fost eliminate din competiție.

În momentul de față, cluburile din Liga 1 sunt obligate să aibă o echipă de fotbal feminin. Totuși, Gigi Becali a găsit o modalitate de a „dribla” această regulă și s-a înțeles cu cei de la ACS Activ Slobozia, pentru ca această echipă să poarte numele, sigla și culorile FCSB-ului în competițiile de fotbal feminin.

Este deja bine cunoscut faptul că Gigi Becali are o opinie proastă despre fotbalul feminin, care este cauzată de părerile sale religioase. În urmă cu ceva timp, latifundiarul din Pipera a avut un derapaj la adresa oficialilor FRF, după ce aceștia au hotărât ca toate echipele din prima ligă să aibă și o formație înscrisă în campionatul de fotbal feminin:

Reclamă

„Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele.

Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonoesc pe femei”, spunea Gigi Becali, în trecut, la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lovitura pe care o pregăteşte Gigi Becali pe piaţa transferurilor

Gigi Becali a dezvăluit faptul că a fost întrebat dacă ar dori să îl transfere pe Bahaasa la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” a transmis faptul că nu dorește să cheltuie vreun ban pentru transferul acestuia și că așteaptă pentru a-l aduce pe gratis în echipa lui Elias Charalambous.

„M-a întrebat cineva dacă vrem să îl luăm pe Bahassa. Am zis că nu dau bani pe el, pentru că nu știu cât dau. Păi, pot să îl iau gratis, de ce să dau? (n.r. Vă place Bahassa?) Nu știu, domn-le. Nu mai țin minte”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Francezul de 31 de ani a ajus la FCU Craiova în vara anului 2022, pe gratis, după despărțirea de Quevilly Rouen. Până în momentul de față a adunat 58 de partide în tricoul oltenilor, în care a marcat 6 goluri și a oferit 11 pase decisive. În momentul de față, Bahassa este cotat la suma de 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” Vezi toate știrile
Citește și