Închide meniul

Lovitura pe care o pregăteşte Gigi Becali pe piaţa transferurilor! Vrea să ia gratis un jucător!

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 17:15

Reclamă
Lovitura pe care o pregăteşte Gigi Becali pe piaţa transferurilor! Vrea să ia gratis un jucător!

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Lovitura pe care o pregăteşte Gigi Becali pe piaţa transferurilor! Patronul celor de la FCSB a pus ochii pe un jucător de la o rivală din campionat, pe care dorește să îl aducă, pe gratis, în lotul pregătit de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Yassine Bahassa, care este legitimat în prezent la FCU Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. Latifundiarul din Pipera este convinsă că îl poate aduce pe atacant la FCSB fără a cheltui vreo sumă de bani.

Lovitura pe care o pregăteşte Gigi Becali pe piaţa transferurilor! Ce a spus despre situația jucătorului

Gigi Becali a dezvăluit faptul că a fost întrebat dacă ar dori să îl transfere pe Bahaasa la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” a transmis faptul că nu dorește să cheltuie vreun ban pentru transferul acestuia și că așteaptă pentru a-l aduce pe gratis în echipa lui Elias Charalambous.

„M-a întrebat cineva dacă vrem să îl luăm pe Bahassa. Am zis că nu dau bani pe el, pentru că nu știu cât dau. Păi, pot să îl iau gratis, de ce să dau? (n.r. Vă place Bahassa?) Nu știu, domn-le. Nu mai țin minte”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Francezul de 31 de ani a ajus la FCU Craiova în vara anului 2022, pe gratis, după despărțirea de Quevilly Rouen. Până în momentul de față a adunat 58 de partide în tricoul oltenilor, în care a marcat 6 goluri și a oferit 11 pase decisive. În momentul de față, Bahassa este cotat la suma de 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În cariera sa a jucat pentu: FCE MA, US Lormont, Lege Cap-Ferret, Stade Bordelais, US Avranches și Quevilly Rouen.

Mihai Pintilii a dezvăluit ce le mai rămâne antrenorilor de la FCSB de făcut după toate deciziile luate de Gigi Becali

În momentul de față, patronul roş-albaştrilor face echipa şi schimbările, iar Pinti şi Elias Charalambous se ocupă de antrenamentele din timpul săptămânii.

Mai mult, Mihai Stoica este omul care le transmite antrenorilor toate dorinţele lui Gigi Becali, care nu sună niciodată pe bancă în timpul meciurilor, susţine Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt discuții și cu MM Stoica. El vine în fiecare zi la antrenament și vorbim despre fiecare jucător. MM e omul de legătură între noi și nea Gigi. Mai sună și nea Gigi. Sunt lucruri normale, discuții de jucători și ne întreabă cum e ăla, ce zici de ăla. Lucruri normale!

Avem discuții și în mare parte știm ce-și dorește nea Gigi și ce vrea. Și-atunci lucrurile sunt mult mai simple. Nu există telefoane pe bancă, nu ne sunăm, nu ne dăm mesaje. Știe toată lumea cum e nea Gigi și nu mai are rost să dezgropăm.

„Schimbările le face nea Gigi sau echipa”. Nu! Ne consultăm… Se consultă în primul rând cu MM, care apoi ne transmite nouă. Sunt și jucători care se antrenează bine și nu joacă și sunt supărați, dar astea sunt lucruri normale”, a spus Pintilii, citat de gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și