Închide meniul

„A acumulat multă experiență!” Mircea Lucescu încă mai crede că Răzvan Lucescu poate fi noul selecționer. „Nu m-a surprins că au mers după el!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 18:50

Reclamă
„A acumulat multă experiență! Mircea Lucescu încă mai crede că Răzvan Lucescu poate fi noul selecționer. „Nu m-a surprins că au mers după el!

Răzvan Lucescu, anunț despre revenirea lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

Mircea Lucescu a subliniat că Lucescu Jr. a acumulat suficientă experiență în antrenorat și are deja un CV potrivit pentru a fi selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, despre șansele ca Răzvan Lucescu să devină selecționer

„Il Luce” i-a dat un sfat prețios lui Răzvan Burleanu. Mircea Lucescu crede că FRF ar trebui să discute cu toți antrenorii de top care sunt disponibili.

„Nu m-a surprins că au mers la Salonic, Răzvan e printre antrenorii deja cu experiență, nu mai e un tânăr antrenor, care preia echipa națională și nu a avut nicio relație cu această posibilitate de a fi selecționer. Acum a acumulat multă experiență.

Cred că președintele Federației are responsabilitatea de a-i contacta pe toți cei care ar putea deveni selecționeri, iar după aceea să decidă. Nu e simplu să aduci un antrenor la echipa națională. Ai nevoie de un antrenor care a avut succes și unul care a avut succes în ultimul an, nu acum 30-40 de ani.

Mă bucur că apar în sondaje, simt că ce am făcut până acum nu am făcut pentru mine, dar nu se pune problema să vin la națională, în niciun caz. Nici nu se pune problema de asta, sper ca dintre acești antrenori ai noștri să se ridice unul cu dorința extraordinară de a prelua echipa și de a face treabă”, a spus Mircea Lucescu.

Reclamă

Dan Petrescu, favorit să devină noul selecționer

Răzvan Burleanu a anunțat că singurul antrenor cu care negociază în acest moment pentru postul de selecționer este Dan Petrescu. Replica președintelui campioanei CFR, Cristi Balaj, a venit imediat.

Totuși, faptul că Burleanu nu vrea să plătească clauza de reziliere de 600.000 de euro poate împiedica despărțirea liderului din Liga 1 de Dan Petrescu.

Aș fi dezamăgit. Chiar dacă naționala este importantă. Sunt un susținător al echipei naționale indiferent de context, dar aș fi dezamăgit. În rest, orice este posibil atât timp cât el are o clauză prin care nu putem să îl împiedicăm să plece. Este managementul pe care ei îi stabilesc. Nu pot decât să mă bucur de această situație”, a spus Balaj, citat de sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și