Reacția conducerii campioanei CFR după ce Dan Petrescu a rămas singura variantă de selecționer a lui Răzvan Burleanu. ”Orice este posibil cât timp el are o clauză”

De Antena Sport
Publicat: 15 decembrie 2021, 9:20

Răzvan Burleanu a anunțat că singurul antrenor cu care negociază în acest moment pentru postul de selecționer este Dan Petrescu. Replica președintelui campioanei CFR, Cristi Balaj, a venit imediat.

Reclamă
Dan Petrescu, un nou record la CFR Cluj

Hepta

Totuși, faptul că Burleanu nu vrea să plătească clauza de reziliere de 600.000 de euro poate împiedica despărțirea liderului din Liga 1 de Dan Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu selecționer | Cristi Balaj: ”Orice este posibil atât timp cât el are o clauză”

”Aș fi dezamăgit. Chiar dacă naționala este importantă. Sunt un susținător al echipei naționale indiferent de context, dar aș fi dezamăgit.

În rest, orice este posibil atât timp cât el are o clauză prin care nu putem să îl împiedicăm să plece. Este managementul pe care ei îi stabilesc. Nu pot decât să mă bucur de această situație”, a spus Balaj, citat de sport.ro.

Răzvan Burleanu a anunţat că FRF nu va plăti clauza de reziliere a lui Dan Petrescu

Răzvan Burleanu a spus că FRF nu va plătit niciodată o clauză de reziliere. Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 600.000 de euro.

„Federaţia Română de fotbal nu va plăti niciodată o clauză de reziliere. De ce nu vom plăti o clauză de reziliere? Menţionez că Federaţia Română de fotnal este o organizaţie non-profit şi FRF reprezintă o sumă membrilor săi. Federaţia nu poate să fie ca un club. În momentul în care s-ar plăti o clauză de reziliere, alte proiecte ar avea de suferit.

Reclamă

Un alt argument este că, dacă am plăti o clauză de reziliere, am putea să influențăm competiția la nivelul Ligii 1. O echipă din Liga 1 ar putea beneficia de o sumă de bani din partea forului național, care ar putea reprezenta un avantaj față de celelalte cluburi. Să spunem că FRF ar plăti o anumită clauză de reziliere, apoi patronul clubului va spune că era dispus să-l lase pe antrenor să plece la echipa națională fără plata clauzei de reziliere. Cum am putea atunci să ne apărăm integritatea? Din aceste motive, nu vom putea plăti niciodată o clauză de reziliere„, a mai spus Răzvan Burleanu.

Citește și:

Dan Petrescu, în corzi după negocierile cu FRF

Dan Petrescu crede că incertitudinea care planează asupra antrenorului îi afectează pe jucătorii lui CFR Cluj. „Bursucul” va purta discuția finală cu Neluțu Varga la sfârșitul lunii decembrie.

„Patronul a vorbit cu cei de la Federaţie. Cei de la FRF au vrut să mă vadă şi el şi-a dat acceptul. Au venit, au vorbit cu mine… după eu nu am mai vorbit cu nimeni, nici cu Federaţia, nici cu patronul. Am transmis patronului că vreau să mă concentrez la aceste meciuri 100%, să le câştigăm. După, normal, când se termină, o să avem o discuţie şi o să vedem ce se întâmplă în continuare.

Ce am vorbit acolo rămâne între noi. Eu am vorbit cu oamenii din club să ne auzim pe 20 (n.r. decembrie). Dar nu vreau să mai zic ceva, se va interpreta orice spun. Eu mai am trei meciuri foarte importante şi poate mai am încă trei ani, nu ştiu. Mai am trei ani contract. Cred că întâlnirea asta nu mi-a făcut bine, nu trebuia să se întâmple. Dar dacă cei de la Federaţie au vrut să mă vadă şi patronul a fost de acord, a trebuit să accept şi eu. Nu puteam să refuz.

Pe mine m-a întrebat un jucător dacă mă duc, dar nu-i spun numele… la restul le-am spus să se concentreze la meci, să nu citească prea mult ziarele. (Reporter: un internaţional?) Nu e român, oricum!”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
10:07 Florin Andone a vorbit despre transferul la Rapid: „E echipa mea favorită şi vreau să devină campioană!” 9:30 VIDEOAS.ro LIVE | Sultan Abu Daken a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Povestea fabuloasă a fotbalistului cu paşaport românesc care joacă în Emirate 9:23 Cristiano Ronaldo, propus la Atletico Madrid! Anunţul a fost şters imediat. Fanii, împărţiţi în două tabere: „Ai băut?” / „Trebuie să vină!” 9:16 Dezvăluire incredibilă despre David Popovici! Detaliul care i-a schimbat total viaţa campionului mondial 8:42 Marius Şumudică, val de ironii după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Poate tunsoarea i-a plăcut lui Balaj!” 8:31 Agnieszka Radwanska o vede pe Simona Halep campioană la Wimbledon 2022: „Văd focul din privirea Simonei Halep. Joacă mult mai agresiv” 8:17 De ce a picat transferul lui Billel Omrani la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica 0:02 Ce a spus Mihai Stoica imediat după Pyunik – CFR Cluj 0-0. MM, amuzat de Dan Petrescu: „Exagerează! Asta mă distrează” 5
iul.
23:46
”Cazul Dorin Rotariu”, episodul 3! Ce a discutat Mihai Stoica, în cele din urmă, cu jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
5
iul.
23:43
Mesajul viral al lui David Popovici, după ce a cucerit medalia de aur în proba de ştafetă la Campionatele Europene de juniori. Mii de români au reacţionat
Pe același subiect
Mihai Stoica şi Dan Petrescu, în timpul unui meci
Liga Campionilor • 11:22
Mihai Stoica îl contrazice pe Dan Petrescu după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Rezultat mincinos! Îi baţi şi în 10!”
Marius Şumudică, în timpul unui meci
Liga Campionilor • 8:42
Marius Şumudică, val de ironii după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Poate tunsoarea i-a plăcut lui Balaj!”
Mihai Stoica, în timpul unei partide pentru FCSB
Liga Campionilor • 0:02
Ce a spus Mihai Stoica imediat după Pyunik – CFR Cluj 0-0. MM, amuzat de Dan Petrescu: „Exagerează! Asta mă distrează”
Close