Închide meniul

A fost anunțat lotul României U21 pentru meciurile cu Portugalia și Germania! 3 jucători convocați de la FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 18 martie 2023, 10:21

A fost anunțat lotul României U21 pentru meciurile cu Portugalia și Germania! 3 jucători convocați de la FCSB

David Miculescu a fost convocat la naționala U21 a României

David Miculescu a fost convocat la naționala U21 a României / Profimedia

  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

A fost anunțat lotul României U21 pentru meciurile amicale cu Portugalia și Germania, din această lună. Naționala condusă de Emil Săndoi se pregătește intens pentru EURO 2023. „Tricolorii mici” vor disputa două partide de pregătire cu Portugalia și Germania, pe 24, respectiv 28 martie. Ambele confruntări vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru cele două meciuri tari din luna martie, Emil Săndoi a convocat 3 jucători de la FCSB: Ștefan Târnovanu, Alexandru Pantea și David Miculescu.

A fost anunțat lotul României U21 pentru meciurile cu Portugalia și Germania! 3 jucători convocați de la FCSB

În plus, FRF a precizat, pe site-ul oficial, că Andrei Coubiș a refuzat convocarea la naționala U21 a României. Fundașul de la AC Milan a ales să reprezinte Italia.

Reclamă

Louis Munteanu (Farul), Alexi Pitu (Bordeaux) și Rareș Ilie (Maccabi Tel Aviv) se numără printre jucătorii convocați de Emil Săndoi.

Lotul României U21 pentru meciurile cu Portugalia și Germania:

Reclamă

Portari: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Andrei Gorcea (Universitatea Cluj)

Fundași: Alexandru Pantea (FCSB), Alexandru Țîrlea (Gimnastic de Tarragona / Spania), Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Victor Dican (FC Botoșani), Marco Ehmann (EN Paralimniou / Cipru), Valentin Țicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi)

Mijlocași: Vlad Pop (CS Mioveni), Dragoș Albu (U Craiova 1948), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Constantin Grameni (Farul), David Miculescu (FCSB), Alexandru Ișfan (Universitatea Craiova), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Rareș Ilie (Maccabi Tel Aviv / Israel), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Marius Corbu (Puskás Akadémia)

Reclamă 4 / 0/3

Atacanți: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Birligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul).

Meciul României U21 contra Portugaliei se va juca pe 24 martie, de la ora 19:00, pe stadionul „Steaua”. Patru zile mai târziu, „tricolorii mici” vor da piept cu Germania, de la aceeași oră, la Sibiu.

Sunt ultimele pregătiri ale naționalei lui Emil Săndoi înaintea Campionatului European de tineret, din vară. Turneul final se va desfășura în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023 și va fi găzduit de România și Georgia.

Ianis Hagi, mesaj de încurajare pentru „tricolorii mici” cu 100 de zile înainte de EURO U21

Ianis Hagi a transmis un mesaj de încurajare pentru „tricolorii mici”, cu 100 de zile înainte de EURO U21. România va găzdui turneul final din perioada 21 iunie – 8 iulie 2023, alături de Georgia. Nu mai puțin de 15 meciuri de la Campionatul European U21 vor fi găzduite de București și Cluj-Napoca. Naționala de tineret a României, condusă de Emil Săndoi, a fost repartizată în grupa B, alături de Spania, Ucraina și Croația.

Partidele de la EURO U21 găzduite de România se vor disputa pe stadioanele „Rapid-Giulești” și „Steaua”, din București, și pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj-Napoca.

Ianis Hagi a fost desemnat ambasadorul oficial al Campionatului European de tineret. Fiul „Regelui” s-a arătat extrem de optimist înaintea turneului găzduit și de țara noastră.

Mijlocașul lui Rangers este convins că România U21 poate să facă o figură frumoasă, în fața propriilor suporteri.

Reclamă

Ianis Hagi își dorește ca elevii lui Emil Săndoi să le calce pe urme lui și foștilor săi colegi careu au ajuns până în semifinalele EURO 2019, sub comanda lui Mirel Rădoi.

„M-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a fi ambasadorul acestei competiții ce se dispută și la noi acasă. Pentru orice fotbalist este o onoare să joace în fața propriilor suporteri, cu atât mai mult la un turneu final.

Avem o generație cu mult potențial și îmi doresc ca ei să depășească performanța obținută de noi în 2019. Vor întâlni echipe de top ale Europei și vor avea nevoie de toată susținerea de care știu că suporterii românii sunt în stare.

Momentele din Italia 2019 sunt ceva unic în sufletul meu. Și sunt convins că, alături de 30.000 de fani în tribune, ai noștri sunt capabili de meciuri memorabile”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine "atacă" selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Echipa naţională • 16 mart., 13:22
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine „atacă” selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională
Echipa naţională • 15 feb., 17:03
România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională! Anunţul făcut de FRF: „E interesant, mai ales că joacă în Spania”
Elveția U21 - România U21 2-2
Echipa naţională • 21 nov., 21:20
Elveția U21 – România U21 2-2! Selecționata lui Daniel Pancu, egalată pe final. „Tricolorii” au fost aproape de o victorie mare
„Tricolorii” lui Daniel Pancu, greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21
Echipa naţională • 21 nov., 20:21
„Tricolorii” lui Daniel Pancu, greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21! Matei Ilie și Răzvan Sava, principalii vinovați