Închide meniul

Ianis Hagi, mesaj de încurajare pentru „tricolorii mici”, cu 100 de zile înainte de EURO U21: „Sunt capabili de meciuri memorabile!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 martie 2023, 18:23

Ianis Hagi, mesaj de încurajare pentru „tricolorii mici, cu 100 de zile înainte de EURO U21: „Sunt capabili de meciuri memorabile!

Ianis Hagi este ambasadorul oficial de la EURO U21

Ianis Hagi este ambasadorul oficial de la EURO U21 / Hepta

Ianis Hagi a transmis un mesaj de încurajare pentru „tricolorii mici”, cu 100 de zile înainte de EURO U21. România va găzdui turneul final din perioada 21 iunie – 8 iulie 2023, alături de Georgia. Nu mai puțin de 15 meciuri de la Campionatul European U21 vor fi găzduite de București și Cluj-Napoca. Naționala de tineret a României, condusă de Emil Săndoi, a fost repartizată în grupa B, alături de Spania, Ucraina și Croația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partidele de la EURO U21 găzduite de România se vor disputa pe stadioanele „Rapid-Giulești” și „Steaua”, din București, și pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj-Napoca.

Ianis Hagi, mesaj de încurajare pentru „tricolorii mici” cu 100 de zile înainte de EURO U21

Ianis Hagi a fost desemnat ambasadorul oficial al Campionatului European de tineret. Fiul „Regelui” s-a arătat extrem de optimist înaintea turneului găzduit și de țara noastră.

Mijlocașul lui Rangers este convins că România U21 poate să facă o figură frumoasă, în fața propriilor suporteri.

Ianis Hagi își dorește ca elevii lui Emil Săndoi să le calce pe urme lui și foștilor săi colegi careu au ajuns până în semifinalele EURO 2019, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Reclamă

„M-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a fi ambasadorul acestei competiții ce se dispută și la noi acasă. Pentru orice fotbalist este o onoare să joace în fața propriilor suporteri, cu atât mai mult la un turneu final.

Avem o generație cu mult potențial și îmi doresc ca ei să depășească performanța obținută de noi în 2019. Vor întâlni echipe de top ale Europei și vor avea nevoie de toată susținerea de care știu că suporterii românii sunt în stare.

Momentele din Italia 2019 sunt ceva unic în sufletul meu. Și sunt convins că, alături de 30.000 de fani în tribune, ai noștri sunt capabili de meciuri memorabile”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu așteaptă cu nerăbdare EURO U21: „Sunt convins că va fi o experiență memorabilă!”

La rândul său, Răzvan Burleanu s-a arătat foarte entuziasmat de găzduirea EURO 2021 în România. Președintele FRF speră ca turneul final din această vară să reprezinte o rampă de lansare pentru tinerii jucători talentați din România și nu numai.

În plus, Burleanu își dorește ca țara noastră să găzduiască și alte turnee de anvergură, în viitor.

„Este o responsabilitate și o onoare pentru noi să fim gazdele acestei competiții alături de Georgia. Este o confirmare că prezența Bucureștiului între orașele gazdă ale EURO 2020 a fost un succes și sperăm ca și pe viitor România să organizeze și alte competiții europene.

Vreau să mulțumesc primăriilor Capitalei, Sectorului 6 și celei din Cluj-Napoca pentru sprijinul pe care ni-l acordă în organizarea turneului. Sunt convins că va fi o experiență memorabilă pentru fanii fotbalului. Turneul final #U21EURO a fost de-a lungul anilor rampă de lansare pentru nume mari din fotbalul european și cu siguranță că și această ediție va pune în lumina reflectoarelor noi nume ale fotbalului de cel mai înalt nivel.

De asemenea, turneul final UEFA Under 21 își propune să inspire noile generații de copii iubitori de fotbal. Pentru că vârsta nu contează când calitatea fotbalului este atât de ridicată”, a spus Răzvan Burleanu, conform sursei citate.

Meciurile „de foc” de la EURO U21 vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cât costă biletele la meciurile de la EURO U21, găzduite de România

România va găzdui 15 partide de la Campionatul European U21. Prețurile biletelor vor fi cuprinse între 25 și 50 de lei.

Reclamă

„Țara noastră va găzdui nu mai puțin de 15 meciuri ale turneului final: la București se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, plus un meci din sferturile competiției și o semifinală.

Iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franța, Italia, Norvegia și Elveția și, apoi, un sfert de finală.

Prețurile biletelor la toate meciurile din grupe și sferturi de finală sunt între 25 și 35 lei, iar la semifinala de la București sunt între 40 și 50 lei”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și