Închide meniul

„A fost şmecher” Valentin Mihăilă a vorbit despre selecţionerul României, Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Ucraina!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 13:32

Reclamă
„A fost şmecher Valentin Mihăilă a vorbit despre selecţionerul României, Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Ucraina!

Valentin Mihăilă a vorbit despre selecţionerul României, Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă / captura FRF TV

Valentin Mihăilă a vorbit despre selecţionerul României, Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Ucraina! România va debuta la EURO 2024 luni, de la ora 16:00, împotriva Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida se va disputa pe stadionul Allianz Arena, din Munchen, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„A fost şmecher” Valentin Mihăilă a vorbit despre selecţionerul României, Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Ucraina!

Cred că a fost şmecher. A reuşit să ne pună în slujba echipei pe toţi, să nu ne gândim în plan personal, ci colectiv. Acum doi ani nu eram la fel de uniţi. A reuşit să ne pună la punct şi a fost acest grup. Ne-a arătat cum trebuie să ne comportăm în teren, să fim toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Mister a ştiut să ne motiveze şi să punem în practică pe teren ce am făcut la antrenamente. Nu toţi avem aceleaşi caractere, nu este uşor să gestionezi un vestiar. A reuşit să creeze o familie. Mereu ne-a spus că va fi primul care îşi va asuma greşeala şi cred că şi ăsta a fost un gest frumos”, a declarat Valentin Mihăilă, într-un interviu pentru FRF TV.

Sunt foarte fericit că sunt la echipa naţională. Este visul oricărui copil să fie la EURO 2024. De asta m-am apucat de fotbal. De când eram mic îmi doream să reprezint România la un turneu final. Punctul nostru forte este grupul, el a făcut diferenţa. Simt o energie bună în grup, ne încărcăm unul pe celălalt, cred că vom ieşi din grupe. Primul meci este cel mai important. Simt meciul bine, cu toţii ne gândim la primul meci şi abia aşteptăm. Am văzut multe meciuri ale Ucrainei, analizăm fiecare jucător în parte. S-au calificat pentru că au fost uniţi, şi la ei grupul a făcut diferenţa. Ne-am format relaţii de prietenie şi în afara terenului. Cu Dennis am o prietenie strânsă de când jucăm în Italia. Ne cunoaştem de la grupele de juniori şi Under 21 şi am produs un impact când am reuşit să ajungem aici”, a subliniat Valentin Mihăilă.

Jucătorul Parmei a transmis ce i-ar spune fotbalistul Mihăilă de acum copilului Valentin Mihăilă

În acelaşi interviu, Valentin Mihăilă a dezvăluit ce i-ar spune fotbalistul de acum copilului Valentin Mihăilă.

Reclamă
Reclamă 4

Să facă aceleaşi lucruri ca până acum. De mic mi-am dorit să ajung aici, nu m-am uitat în stânga sau în dreapta. Nu ştiam unde voi ajunge, dar am plecat acasă de mic pentru a ajunge aici. Mi-am văzut de treabă şi asta i-aş spune: să plece de acasă. Tata m-a dus la tuns înainte de un turneu mare, când eram copil, acum îmi place să fiu fresh înainte de fiecare eveniment. Mi-a plăcut foarte mult Messi, urmăream FC Barcelona, cred că el a fost idolul meu în copilărie”, a precizat jucătorul naţionalei.

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024 a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Reclamă

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a transmis Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și