Închide meniul

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 10:24

Reclamă
Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

Edi Iordănescu, pe banca României / Hepta

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024 a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul naţionalei a transmis că este mândru de tricolori. România va juca luni, de la ora 16:00, împotriva Ucrainei, într-un meci disputat pe Allianz Arena. România – Ucraina va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Reclamă
Reclamă 4

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a transmis Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea EURO 2024. Anglia şi Franţa sunt favoritele specialiştilor

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea EURO 2024 nu surprinde, dacă ne raportăm la valoarea loturilor prezente la competiţia din Germania, care debutează vineri, cu meciul dintre ţara gazdă şi Scoţia.

România s-a calificat la EURO 2024 fără niciun eşec în preliminarii, într-o grupă din care au mai făcut parte Elveţia sau Israel, dar are cel mai slab lot la EURO. Pentru tricolori, urmează acum trei meciuri de foc, cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, adverserele moastre de la EURO.

Reclamă

Astfel, bookmakerii nu au încredere că România va putea câştiga turneul, mai ales că tricolorii au o singură victorie în istoria naţionalei la Campionatele Europene, acel 3-2 cu Anglia, din 2000, care ne-a adus şi prezenţa în sferturi.

250 este cota pe care o au tricolorii să se impună în Germania. Doar Slovenia (400), Slovacia (700), Georgia (800) şi Albania (900) sunt cotate cu şanse mai mici.

La polul opus, Anglia este considerată principala favorită a specialiştilor, având o cotă de 4.60. Franţa lui Deschamps este pe 2 la acest capitol (4.75), în timp ce podiumul este completat de ţara gazdă Germania (6.50).

Portugalia (7.50), Spania (9), Italia (15), Olanda (17) şi Belgia (18) sunt şi ele cotate cu şanse decente la câştigarea trofeului suprem, în Germania.

Lotul României pentru EURO 2024

PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0));

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și