Închide meniul

„A greşit la fel ca Hagi!” Mirel Rădoi, pus la zid de o fostă vedetă a naţionalei. „Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 10:42

„A greşit la fel ca Hagi! Mirel Rădoi, pus la zid de o fostă vedetă a naţionalei. „Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva

Profimedia

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

„A greşit la fel ca Hagi!”, este mesajul transmis de Marcel Răducanu pentru Mirel Rădoi. Acesta consideră că selecţionerul nu trebuia să preia echipa naţională fără o experienţă solidă la o echipă de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A greşit la fel ca Hagi!” Mirel Rădoi, pus la zid de o fostă vedetă a naţionale

„Prea mult timp nu va mai avea Rădoi. Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva. Mie-mi place de Rădoi, dar a făcut greşeala să ia echipa naţionala înaintea unei echipe de club, aşa cum a făcut şi Hagi”, a spus Marcel Răducanu, potrivit digisport.ro.

Selecţionerul are 11 meciuri pe baca României, dar a fost învins de 6 ori. El a declarat că, în ciuda rezultatelor şi a criticilor primite, nu are de gând să renunţe la tactica ofensivă.

„Rădoi are nevoie de rezultate. L-am avut pe Daum, nu a putut face prea mult. Apoi a fost Contra, nici el n-a avut rezultate. Rădoi nu prea are o generaţie fericită! Vrea să construiască ceva, dar trebuie să ai şi jucătorii care să joace acest sistem.

Nu sunt jucători! Ei, săracii, se zbat şi vor, dar nu pot mai mult! Asta este problema mare. Parcă se blochează la meciurile oficiale şi nu mai dau randament. Sunt chestii care se văd şi mă doare. Mulţi vor să joace pe afară, dar cum să ajungi aşa?!”, a mai declarat Marcel Răducanu.

Reclamă

LIVE TEXT Anglia – România, de la 19:00. Amical de lux la Middlesbrough

România şi Anglia s-au înfruntat până acum de 11 ori. Tricolorii au un palmares favorabil: 3 victorii, 6 egaluri şi 2 eşecuri, potrivit soccerbase.com.

Ultimele două meciuri directe au avut loc la turnee finale. România a învins de fiecare dată la limită. La Euro 2000, a fost 3-2, iar la CM 1998, a fost 2-1.

LIVE TEXT Anglia – România, de la 19:00. Echipele probabile

România va avea în faţă staruri precum Harry Kane, Jadon Sancho şi Phil Foden. În schimb, Rădoi intenţionează să atace cu Ianis Hagi, Denis Alibec şi Constantin Budescu.

Reclamă 4 / 0/3

Anglia (4-4-2): Pickford – James, Walker, Stones, Chilwell – Phillips, Rice, Mount – Sancho, Kane, Foden; Selecţioner: Gareth Southgate

România (4-3-3): Niță – Sorescu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – Stanciu, Marin, Maxim – Hagi, Alibec, Budescu; Selecţioner: Mirel Rădoi

Recomandări
  • Rădoi, criticat înaintea amicalului cu Anglia
  • Tricolorii joacă în această seară, de la 19:00

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și