Închide meniul

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 22:14

Reclamă
„A schimbat radical! Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România - Lituania

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania. Echipa lui Mircea Lucescu a obţinut a doua victorie în Nations League şi s-a impus în meciul de pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, a început meciul ca rezervă. El a fost introdus de Mircea Lucescu în minutul 56, în locul lui Marius Marin.

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

Gigi Becali nu l-a menajat pe Olaru, după prestaţia din meciul cu Lituania, deoarece nu a reuşit să înscrie sau să paseze decisiv, dar Mihai Stoica a avut alt discurs la adresa jucătorului de la FCSB:

Cred că jucătorul care a schimbat radical ceea ce s-a întâmplat a fost Olaru, pentru că a fost foarte activ şi a intrat într-un moment dificil.

După prima repriză, parcă începusem să jucăm din ce în ce mai rău. Unii au jucat foarte slab, mai ales cei din compartimentul defensiv, mai puţin Bancu”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali l-a taxat pe Darius Olaru, după meciul României cu Lituania

Gigi Becali l-a taxat pe Darius Olaru, după meciul României cu Lituania. Patronul de la FCSB nu a fost mulţumit de evoluţia căpitanului echipei sale.

Gigi Becali a fost întrebat despre evoluţia lui Darius Olaru şi a oferit imediat un răspuns tranşant. Acesta îşi dorea ca mijlocaşul său să aibă evoluţia lui Alexandru Mitriţă, cel care a reuşit să marcheze pe finalul meciului cu Lituania.

Patronul de la FCSB a subliniat că în momentul în care a fost trimis în teren, Darius Olaru ar fi trebuit să se facă imediat remarcat, dat fiind faptul că era odihnit, spre deosebire de ceilalţi jucători.

Reclamă

„A intrat bine, dar nu foarte bine. (N.r. Ce trebuia să facă mai bine?) Să dea gol sau pasă de gol. E al meu, a intrat bine, dar când intri în a doua repriză, vii de pe bancă, trebuie să faci ce a făcut Mitriţă, nu ce a făcut Alibec. Ce a făcut Ianis, a scos 11 metri. Asta vreau de la Olaru, gol, pasă de gol, să fie decisiv. D-aia stai pe bancă, odihnit. Vreau foarte bine, asta înseamnă gol sau pasă de gol”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

23:36

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

23:35

„Nu am arătat bine” Verdictul lui Mihai Stoica după România – Lituania 3-1! Ce a spus de penalty-ul scos de Hagi şi golul anulat

23:11

VideoSurpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

23:08

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

22:48

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 3 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 5 VIDEOEliza Samara, eliminată de Mima Ito de la WTT Champions Macao 2024, live în AntenaPLAY 6 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă”
Citește și