Închide meniul
EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu nu ajunge la naţionala României. „Este foarte trist. Deciziile astea sunt grele!”. Mesaj dur al lui Gică Popescu pentru Răzvan Burleanu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2021, 10:54

Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu nu ajunge la naţionala României. „Este foarte trist. Deciziile astea sunt grele!. Mesaj dur al lui Gică Popescu pentru Răzvan Burleanu

Dan Petrescu se va duela cu Gică Hagi în CFR Cluj - Farul

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Popescu se aştepta ca „Bursucul” să ajungă la un acord cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. A fost surpins în momentul în care s-a aflat că negocierile au picat şi că fostul său coechipier de la prima reprezentativă rămâne în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: „Este foarte trist pentru actuala conducere a Federaţiei”

Sincer să fiu, credeam că Dan Petrescu va accepta. Am vorbit cu el după aceea, dar nu am intrat în subiect. Cât de buni prieteni am fi, repet, deciziile astea sunt decizii grele şi e bine să stai de-o parte.

Când eşti antrenor, e greu să impui unor prieteni să nu accepte anumite chestiuni pentru că eu ştiu ce încrengătură de relaţii ar fi. Orice antrenor doreşte să antreneze naţionala la un moment dat. Este imposibil să nu-ţi doreşti„, a declarat Gică Popescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

„Baciul” i-a arătat cu degetul pe conducătorii FRF şi a lăsat de înţeles că ei nu au dorit să îl numească pe Dan Petrescu în locul lui Mirel Rădoi. Propunerea ar fi fost făcută doar pentru a nu-şi atrage critici.

Probabil că ei (n.r. oficialii Federaţiei) au considerat că nu este momentul, ceea ce e foarte trist. Crede-mă, e foarte trist pentru actuala conducere a Federaţiei şi ar trebui să le dea de gândit că sunt refuzaţi peste tot„, a precizat fostul căpitan al Barcelonei.

Reclamă
Citește și:

Când vom afla numele noului selecţioner al României

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că înlocuitorul lui Mirel Rădoi va fi anunţat după 31 decembrie. Acesta s-a întors din Franţa alături de Răzvan Burleanu.

O să facem în zilele următoare declarații în acest sens”, a spus Burleanu, citat de prosport.ro. El a fost completat de Stochiţă: „Au fost doar discuții! Cu toată lumea. O să vedeți după data de 31 (n.r. 31 decembrie)”.

Şefii FRF tocmai au discutat cu Ladislau Boloni şi Adrian Ursea.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt propuneri. Unii au dat 5, unii au dat 3, unii au dat 6. Sunt la mine, nu sunt obligat să le arăt la nimeni, alea nu sunt ca să le arăt la lume. Sunt propunerile celor din Comisia Tehnică, într-o ordine aleatorie.

Fiecare și-a asumat răspunderea să propună unul, doi, trei, patru, cinci selecționeri. Sau șase, mi se pare că unul a propus și șase. Și atunci, noi trebuie să luăm în discuție toate numele care apar. Nu sunt voturi, să fie foarte clar”, a mai spus Stoichiţă, pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și