Închide meniul

Adi Mutu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024: „De asta depinde parcursul nostru!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2024, 11:21

Adi Mutu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024: „De asta depinde parcursul nostru!

Adi Mutu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024

Adi Mutu, în timpul unei emisiuni / Antena 1

Adi Mutu a lansat un avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi, se aşteaptă ca tricolorii să aibă viaţă grea la turneul final din Germania, care se va disputa între 14 iunie şi 14 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EURO e mai greu decât un Mondial!„, a ţinut să afirme antrenorul lui CFR Cluj. „Briliantul” se teme din cauza jucătorilor care au contribuit la calificarea României la turneul final şi care sunt rezerve la echipele de club. Horaţiu Moldovan, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi sunt printre fotbaliştii care au fost titulari în preliminarii şi acum au probleme.

Adi Mutu a lansat un avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024

Mutu o vede naţionala Belgiei cu prima şansă la clasarea pe primul loc în Grupa E. Are încredere că tricolorii vor reuşi totuşi să se califice în optimile de finală.

Sunt bucuros de calificarea României la Euro. Părea un lucru foarte greu la un moment dat, Edi cu băieții au reușit acest lucru, să ducă echipa la turneul final.

Belgia e favorită, dar trebuie să credem în șansele noastre. Singura dilemă o am vizavi de forma jucătorilor, sper ca să fie cât mai mulți în formă și să joace la echipele de club.

Reclamă

De asta depinde parcursul nostru la EURO. E și final de sezon, urmează un turneu final important. Dacă n-ai jucători în formă și cu meciuri în picioare va fi foarte greu!

EURO e mai greu decât un Mondial! Sau cel puțin așa cred eu, având în vedere că toate echipele sunt foarte valoroase, bune, mă refer la cele ce ajung la EURO„, a declarat Adrian Mutu la gsp.ro.

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024. Fiul lui Gică Hagi a explicat de ce crede că echipa națională a României poate face o figură frumoasă la turneul final din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

România va face parte din Grupa E a Campionatului European care va avea loc în această vară, alături de Belgia și Slovacia. De asemenea, tot în această grupă se va afla și selecționata care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă Ucraina, Bosnia, Israel și Islanda.

Obiectivul nostru este să ieșim din grupe. Nu ne aruncăm acum la obiective mărețe, chiar dacă încrederea în grup și între noi este una imensă. Curajul, la fel, îl avem foarte, foarte mare.

Mergem acolo să ne luptăm de la egal la egal cu orice echipă. Realist este să ieșim din grupe, pentru că putem. Ținem mereu legătura, avem grupul nostru de jucători”, a spus Ianis Hagi, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și