Închide meniul

„Adi Mutu e instalat de multă vreme!”. Gabi Balint, convins că România are deja selecţioner! Varianta refuzată de Mihai Stoichiţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2021, 8:39

„Adi Mutu e instalat de multă vreme!. Gabi Balint, convins că România are deja selecţioner! Varianta refuzată de Mihai Stoichiţă

Profimediaimages

Balint nu înţelege de ce numirea noului selecţioner nu a devenit deja oficială. Fostul mare jucător al Stelei a anunţat că varianta Dan Petrescu a fost exclusă din start, în timp ce Edi Iordănescu nu ar fi fost pe placul lui Mihai Stoichiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint nu mai are niciun dubiu în privinţa selecţionerului României: „Adi Mutu a fost instalat”

Nu e clar răspunsul? Ce așteptăm atât? Când domnul Stoichiță a spus că Federație nu plătește clauza. Când domnul Varga a spus că Dan Petrescu rămâne? Federația nu că n-are bani să plătească, dar nu vrea să strice relațiile cu CFR.

Nu înțeleg ce răspuns așteptăm. Pentru Dan Petrescu e bine că mai poate forța mâna patronului, să-i mai aducă jucători, să-i garanteze că nu vor mai fi problemele cu banii.

Credeți că Dan Petrescu va fi la echipa națională? Mutu e instalat acolo deja de multă vreme. Mutu a fost în Ungaria să vadă condițiile de acolo, însă nu semnează. Mai e și o variantă cu Edi Iordănescu, dar Stoichiță nu e de acord, pentru că-l vrea pe Mutu„, a declarat Gabi Balint pentru digisport.ro.

Citește și:

Gigi Becali a criticat decizia lui Burleanu de a-l numi pe Adrian Mutu selecţionerul României

Adrian Mutu va fi noul selecţioner al României, iar Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de alegerea celor de la FRF. Pentru finanţatorul de la FCSB, singurele două variante erau Dan Petrescu şi Gică Hagi. Cei doi l-au refuzat însă pe Răzvan Burleanu.

Reclamă

Nu mă bag eu, ce mă interesează pe mine? Eu am spus Hagi şi Dan Petrescu, la ceilalţi nu mă pricep. Sunt buni toţi. La fotbal, toată lumea e nebună, zici că ştiu toţi. Un singur lucru trebuie să ştie toţi, la fotbal e pe fapte.

Nu e pe vrăjeală. Singurii care au demonstrat, din ce e pe piaţă, sunt Hagi şi Petrescu. Mai sunt Lucescu sau Olăroiu, dar nu te atingi”, a spus Gigi Becali, joi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și