Închide meniul

Adrian Ilie, mesaj dur pentru Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. Ce a spus despre prestația „tricolorilor”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 14:27

Adrian Ilie, mesaj dur pentru Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. Ce a spus despre prestația tricolorilor”

Adrian Ilie, mesaj dur pentru Edi Iordănescu după Belarus - România 0-0

Adrian Ilie, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Ilie a transmis mesaj dur pentru Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. „Cobra” este de părere că echipa națională suferă din mai multe puncte de vedere și că aceste probleme ar trebui rezolvate, înainte de următorul duel al „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de la Budapesta, dintre Belarus și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Pentru prima reprezentativă urmează meciul cu Andorra, care se va juca duminică, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Adrian Ilie, mesaj dur pentru Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. Fostul atacant crede că naționala suferă din punct de vedere ofensiv

După remiza albă înregistrată la Budapesta, Adrian Ilie a declarat că echipa națională suferă grav la capitolul ofensiv. Totodată, fostul atacant al Stelei este de părere că alegerile lui Edi Iordănescu nu au fost tocmai inspirate, cel puțin în compartimentul ofensiv.

„Suntem în cărți pe locul doi, dar jocul suferă foarte mult. Nu jucăm nimic, doar stăm. Când suferim cu Elveția și Israel care au 15 ocazii de gol, normal că suntem neînvinși. Stăm acolo la 0-0… să nu facem 0-0 și cu Andorra!

Suferă foarte mult jocul ofensiv, soluțiile nu sunt foarte bune cu echipa de start. Plimbăm mingea din stânga în dreapta și nu ajungem să ne creăm ocazii cu Belarus… e și problema antrenorului să găsească soluția potrivită pentru jucătorii din atac. Suferim și în jocul creat spre faza ofensivă. A început neinspirat cu primul „11”, cel puțin pe plan ofensiv. Nu ca jucători, ca și așezare și ca structură tactică”, a spus Adrian Ilie, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

După meciul cu Belarus, „tricolorii” se află tot pe locul al 2-lea, cu 13 puncte. Iată situația din grupa României, înaintea partidei cu Andorra:

1. Elveția – 14 puncte (meci în minus)
2. România – 13 puncte
3. Israel – 11 puncte (meci în minus)
4. Kosovo – 7 puncte
5. Belarus – 5 puncte
6. Andorra – 2 puncte

Mihai Stoichiță, reacție uluitoare după ce a dat indicații în Belarus – România 0-0. Oficialul FRF nu consideră că a comis o greșeală

După duelul dintre Belarus și România, Mihai Stoichiță a vorbit despre momentul în care le-a dat indicații „tricolorilor”, din tribunele arenei.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialul FRF nu este de părere că a comis o greșeală, pentru că, potrivit lui, doar a făcut apel la calm, pentru a-i liniști pe jucătorii echipei naționale.

„Și ce era să faci? A fost o fază în care au plecat și fundașii centrali la atac și erau să ne dea gol ăia. Ce indicații am dat? Dacă am spus să fie calmi, să se adune, să fie raționali.

Să construiască în continuare, să aducă mingea în fața porții, e o indicație? Sau e o stare de spirit și o stare psihologică?”, a spus oficialul FRF, potrivit sursei citate anterior.

În momentul în care directorul tehnic al FRF a oferit indicații din tribune, situația „tricolorilor” părea foarte complicată, având în vedere faptul că elevii lui Edi Iordănescu nu reușeau să se apropie de poarta adversarilor. Totuși, chiar și cu sfaturi primite de la Mihai Stoichiță, echipa națională s-a întors doar cu un punct de la Budapesta, după un egal alb în fața selecționatei din Belarus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și