Închide meniul

Mihai Stoichiță, reacție uluitoare după ce a dat indicații în Belarus – România 0-0: „Ce era să faci?”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 12:42

Mihai Stoichiță, reacție uluitoare după ce a dat indicații în Belarus – România 0-0: Ce era să faci?”

Mihai Stoichiță, reacție uluitoare după ce a dat indicații în Belarus - România 0-0

Mihai Stoichiţă a fost antrenor activ în perioada 1988 - 2017 / AntenaSport

Mihai Stoichiță a oferit o reacție uluitoare după ce a dat indicații în Belarus – România 0-0. Directorul Tehnic al Federației Române de Fotbal nu este de părere că a greșit, atunci când le-a transmis mesaje „tricolorilor”, din tribunele arenei lui Upjest, din Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul partidei de la Budapesta, Mihai Stoichiță a fost observat în timp ce le dădea indicații jucătorilor. Acesta a făcut apel la calm, dar i-a oferit și un sfat lui Valentin Mihăilă.

(VEZI AICI MOMENTUL ÎN CARE MIHAI STOICHIȚĂ LE DĂ INDICAȚII „TRICOLORILOR”).

Mihai Stoichiță, reacție uluitoare după ce a dat indicații în Belarus – România 0-0. Oficialul FRF nu consideră că a comis o greșeală

După duelul dintre Belarus și România, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, Mihai Stoichiță a vorbit despre momentul în care le-a dat indicații „tricolorilor”, din tribunele arenei.

Oficialul FRF nu este de părere că a comis o greșeală, pentru că, potrivit lui, doar a făcut apel la calm, pentru a-i liniști pe jucătorii echipei naționale.

Reclamă

„Și ce era să faci? A fost o fază în care au plecat și fundașii centrali la atac și erau să ne dea gol ăia. Ce indicații am dat? Dacă am spus să fie calmi, să se adune, să fie raționali.

Să construiască în continuare, să aducă mingea în fața porții, e o indicație? Sau e o stare de spirit și o stare psihologică?”, a spus oficialul FRF, potrivit fanatik.ro.

În momentul în care directorul tehnic al FRF a oferit indicații din tribune, situația „tricolorilor” părea foarte complicată, având în vedere faptul că elevii lui Edi Iordănescu nu reușeau să se apropie de poarta adversarilor. Totuși, chiar și cu sfaturi primite de la Mihai Stoichiță, echipa națională s-a întors doar cu un punct de la Budapesta, după un egal alb în fața selecționatei din Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu rămâne optimist după Belarus – România 0-0

Edi Iordănescu rămâne optimist şi a făcut o analiză realistă după Belarus – România 0-0. Selecţionerul României spune că naţionala este condamnată să câştige meciul cu Andorra.

„Sunt extrem de supărat, pentru că ne-am dorit extrem de mult, dar la fel de optimist. Am încredere că acest grup are capacitatea şi împreună vom fi la European. Ne-am dorit foarte mult şi s-a văzut, atât în abordare, cât şi în cele mai multe momente ale jocului.

Singurul lucru care ne-a făcut să plecăm cu un singur punct consider că a fost ultima pasă şi ultima execuţie. Am pus foarte multe mingi la careu, dar din păcate nu am fost inspiraţi.

Eu v-am spus că nu va fi uşor, nu sunt meciuri dinainte câştigate. Important e să ne ridicăm, suntem cu 3 jocuri înainte de finalul campaniei şi nu am pierdut niciun meci. Nu am marcat, am marcat în alte meciuri în care am avut mai puţină consistenţă. O calificare e făcută din mai mulţi paşi. Ăsta a fost un pas. Dacă trebuie să jucăm până în ultima secundă, eu am zis că suntem pregătiţi”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și