Închide meniul

Adrian Ilie știe ce-i lipsește lui Florinel Coman, după ce a marcat primul gol la națională: „De asta are nevoie!”

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 9:37

Reclamă
Adrian Ilie știe ce-i lipsește lui Florinel Coman, după ce a marcat primul gol la națională: De asta are nevoie!”

Adrian Ilie știe ce-i lipsește lui Florinel Coman, după ce a marcat primul gol la națională

Florinel Coman, în timpul unui meci la echipa naţională/ Hepta

Adrian Ilie știe ce-i lipsește lui Florinel Coman, după ce extrema FCSB-ului a marcat primul gol la națională. Fostul internațional a declarat că „Mbappe de România” are nevoie de încredere, pentru a avea evoluții solide într-un meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a „spart gheața” și a marcat primul gol la echipa națională. Mijlocașul a punctat în duelul dintre România și Andorra, duel încheiat cu scorul de 4-0.

Adrian Ilie știe ce-i lipsește lui Florinel Coman, după ce a marcat primul gol la națională

Adrian Ilie a făcut o paralelă între Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, și Florinel Coman. „Cobra” este de părere că mijlocașul FCSB-ului are nevoie de un moral bun înaintea unui meci, pentru a putea avea evoluții solide, în timp ce ceilalți doi au capacitatea de a decide o partidî în orice moment.

De asemenea, Adrian Ilie a mai declarat că Florinel Coman stă bine la capitolul execuții, însă acestea vin ca urmare a încrederii pe care acesta a căpătat-o în el.

„Vorbim de jucători. Coman, de exemplu, este foarte bun și are execuții, dar Coman ca să aibă execuții are nevoie de meciuri în spate. Ianis și Stanciu nu au nevoie de meciuri bune în spate, ei deblochează situația chiar nejucând nimic. Coman are execuții, dar trebuie să vină pe un fond bun, să aibă încredere în lucrul respectiv.

Reclamă

Băieții ăștia (n.r – Iani Hagi și Nicolae Stanciu) au încredere în ei tot timpul, d-aia deblochează printr-o lovitură sau un șut de undeva. Coman are nevoie de un joc bun ca să aibă execuția respectivă”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după România – Andorra

Nicolae Stanciu i-a depăşit pe Marius Lăcătuş şi Adrian Ilie, după partida dintre România şi Andorra, încheiată cu scorul de 4-0. Căpitanul „tricolorilor” i-a depăşit pe cei doi foşti internaţionali în topul marcatorilor naţionalei.

După golul marcat în poarta Andorrei, Nicolae Stanciu a ajuns la 14 reuşite în tricoul naţionalei. După ce a atins această bornă, mijlocaşul i-a depăşit în topul golgheterilor „tricolorilor” pe Marius Lăcătuş, Adrian Ilie şi Claudiu Keşeru.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, graţie reuşite de pe Arena Naţională, Nicolae Stanciu i-a egalat în topul golgheterilor pe Gabi Balint şi Bogdan Stancu.

Golgheterii naţionalei României sunt Adrian Mutu şi Gică Hagi, ambii cu câte 35 de goluri marcate sub tricolor.

După victoria cu Andorra, FRF a publicat bornele atinse de România, şi de „tricolori”. Pe lângă cifrele lui Stanciu, se mai numără şi faptul că echipa naţională este pe locul secund, din punct de vedere al meciurilor fără goluri primite în această campanie de calificare la EURO, după Portugalia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și