Închide meniul

Adrian Mutu, atacat frontal! De ce nu ar trebui să ajungă selecţioner: „La echipa naţională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 17:14

Adrian Mutu, atacat frontal! De ce nu ar trebui să ajungă selecţioner: „La echipa naţională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi!

Adrian Mutu, regretat de FC U Craiova 1948

Remus Badea/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi şi-a încheiat contractul cu echipa naţională şi nu a mai vrut să continue ca selecţioner. Cei de la FRF au fost refuzaţi de Gică Hagi sau Răzvan Lucescu, iar Dan Petrescu i-a amânat până la finalul anului. Se pare însă că Adrian Mutu va fi noul selecţioner al României. Din informaţiile AS.RO Briliantul va prelua echipa naţională de la Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, atacat frontal

Numirea iminentă a lui Adrian Mutu la echipa naţională nu e deloc pe placul lui Anghel Iordănescu, omul care a scris istorie pe banca echipei naţionale cu Generaţia de Aur. Anghel Iordănescu susţine că la echipa naţională trebuie să ajungă cei mai valoroşi antrenori. De asemenea, legenda steliştilor a fost dezamăgită de faptul că cele 3 varainte cu care a negociat FRF au spus nu echipei naţionale.

”În primul rând, la echipa naţională trebuie să ajungă selecţioneri oamenii cei mai valoroşi, care au dovedit, care au avut realizări în fotbal şi care au experienţă. Asta nu înseamnă că aş avea ceva cu Mutu. Din punctul meu de vedere, îi urez succes şi baftă. Dar, vă repet, la echipa naţională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi. Înţeleg, de la voi din presă, că au refuzat Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. Cred, dacă mă iau tot după ce apare în media, că va refuza şi Dan Petrescu. Lucru care pe mine mă mâhneşte, pentru că echipa naţională este de nerefuzat.

Citește și:

Fotbalul românesc are antrenori buni, foarte valoroşi: Dan Petrescu, Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Boloni, Piţurcă, Olăroiu. Îmi este greu să mai continui această listă de antrenori, care ar putea să fie la echipa naţională, pentru că s-ar interpreta, dacă aş pomeni numele băiatului meu. Dar, vă repet, cred şi am convingerea că echipa naţională este de nerefuzat”, a spus Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și