Închide meniul

Adrian Mutu are deja primul contestatar: „Trebuie să ajungă selecționeri oamenii care au dovedit!” Ce nume important nu este de acord cu numirea „Briliantului” la naţională

Dragoș Vasile Publicat: 11 decembrie 2021, 11:40

Adrian Mutu are deja primul contestatar: „Trebuie să ajungă selecționeri oamenii care au dovedit! Ce nume important nu este de acord cu numirea „Briliantului la naţională

Adrian Mutu, regretat de FC U Craiova 1948

Remus Badea/SPORT PICTURES

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Ce nume important din fotbalul românesc nu de acord cu numirea „Briliantului” la naţională

Adrian Mutu are deja primul contestatar

Anghel Iordănescu nu este de acord cu numirea „Briliantului” la naţională. „Tata Puiu” este de părere că România are nevoie de un antrenor cu experienţă precum Gică Hagi sau Răzvan Lucescu. De asemenea, fostul selecţiner nu înţelege de ce Dan Petrescu ar fi refuzat propunerea FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În primul rând, la echipa națională trebuie să ajungă selecționeri oamenii cei mai valoroși, care au dovedit, care au avut realizări în fotbal și care au experiență. Asta nu înseamnă că aș avea ceva cu Mutu. Din punctul meu de vedere, îi urez succes și baftă. Dar, vă repet, la echipa națională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroși.

Înțeleg, de la voi din presă, că au refuzat Gică Hagi și Răzvan Lucescu. Cred, dacă mă iau tot după ce apare în media, că va refuza și Dan Petrescu. Lucru care pe mine mă mâhnește, pentru că echipa națională este de nerefuzat”, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV | Adrian Mutu va fi noul selecționer al României

Adrian Mutu va fi noul selecționer al României, după plecarea lui Mirel Rădoi. Din informațiile AS.ro, „Briliantul” s-a înțeles deja cu FRF și urmează să semneze contractul în decursul următoarelor 10 zile.

FRF s-a reorientat asupra lui Mutu după ce nu a reușit să-l aducă pe Dan Petrescu. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere.

Reclamă

Adrian Mutu va debuta la echipa națională abia la sfârșitul lunii martie. Primele meciuri oficiale vor avea loc tocmai în iunie, în Liga Națiunilor. Tragerea la sorți pentru grupele Nations League va avea loc la finalul lui decembrie.

Pentru Mutu, va fi a doua colaborare cu FRF. „Briliantul” a fost selecționerul României U21 în perioada ianuarie 2020 – martie 2021. Cu el la conducere, „tricolorii mici” au terminat neînvinși la Campionatul European, într-o grupă cu Olanda, Ungaria și Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”