Închide meniul

Adrian Mutu, în fața celui mai important meci din cariera de antrenor. ”Briliantul” vrea revanșa cu Danemarca

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 noiembrie 2020, 12:58

Adrian Mutu, în fața celui mai important meci din cariera de antrenor. ”Briliantul” vrea revanșa cu Danemarca

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Adrian Mutu este selecţionerul României U21

Am mai jucat meci de baraj, la Voluntari, dar acum, fiind la nivel național, e meciul cu cea mai mare miză din cariera de antrenor”, a declarat Adrian Mutu într-o conferință de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu vrea revanșa în fața danezilor

Adrian Mutu nu uită de coșmarul din 2003, când echipa mare a României a pierdut calificare la Europeanul din 2004, și speră să-și ia revanșa la partida de mâine.

E un meci de calificare, l-aș compara tot cu un Danemarca – România, din 2003. L-am jucat la Copenhaga atunci, din păcate s-a terminat 2-2, am luat ultimul gol în ultimele secunde și am pierdut calificarea. Sper ca mâine să obținem calificarea la Campionatul European.

M-am concentrat foarte mult pe jocul echipei noastre. Știm adversarii, sunt puternici. Trebuie să jucăm aproape perfect. Nu am pregătit niciun discurs, nu o fac niciodată, sunt vorbe care-mi vin pe moment”, a mai declarat Adrian Mutu.

Partida dintre România U21 și Danemarca U21 se va disputa marți, la Ploiești, de la ora 20:30.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și