Închide meniul

Adrian Mutu poate lăsa România U21 pentru a antrena în Serie A. Anunţul făcut în presa din Italia. "A scris istorie acolo!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2021, 9:01

Adrian Mutu poate lăsa România U21 pentru a antrena în Serie A. Anunţul făcut în presa din Italia. "A scris istorie acolo!"

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu ar putea antrena în campionatul Italiei

  • Adrian Mutu nu mai are contract cu naţionala României U21
  • Ce echipă de club ar putea prelua "Briliantul"

Selecţionerul României U21 este văzut cu şanse de a o prelua pe Fiorentina. Echipa pentru care Adi Mutu a jucat între 2006 şi 2011 este pe locul 15 în Serie A şi încearcă să se salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu ar putea deveni antrenorul Fiorentinei

Jurnaliştii de la Firenze Viola au luat în calcul varianta ca Adi Mutu să îl înlocuiască pe Giuseppe Iachini. Italienii au luat legătura cu Florin Manea, cel care vede cu ochi buni o astfel de mutare.

"În opinia mea, Mutu este un antrenor foarte bun. Are foarte multa experiență din perioada în care era fotbalist. Să nu uitam că a jucat la un nivel foarte mare, chiar dacă nu a reușit să se califice în turul următor la EURO. A terminat neînvins. Părerea mea este că poate deveni un antrenor foarte puternic. 

Reclamă

Bineînţeles că îl văd pe banca Fiorentinei, a scris istorie în Florența. Îl cunosc personal, suntem prieteni și stiu cât de mult îi iubeşte pe fani. Mi-a spus că a refuzat Roma ca urmare a pasiunii pentru gruparea viola", a declarat Florin Manea pentru junaliştii italieni.

Adrian Mutu, discurs emoţionant după EURO U21! "Sunt trist că n-o să vă mai antrenez"

România a încheiat EURO U21 fără să fie învinsă. Tricolorii nu au reuşit să ajungă în sferturile de finală, iar Adrian Mutu (42 ani) a avut un mesaj emoţionant pentru aceştia, în drumul spre casă.

Reclamă

"Briliantul" ţine capul sus după eliminarea de la EURO U21 şi este deja cu gândul la Jocurile Olimpice, acolo unde Mirel Rădoi va sta pe banca naţionalei de tineret.

"Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului! Eram trist, sincer, pentru că nu o să vă mai antrenez. Chiar vă spun sincer asta. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit. Nu mă așteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acțiune și aici trebuie să fiți concentrați. Acțiunea este turneul preolimpic care, sincer, chiar dacă eu probabil nu o să fiu selecționer, o să fie Mirel, dar e același lucru.

Voi aveți șansa să vă arătați valoarea și să prindeți Olimpiada. Deci o să fim acolo cu echipe importante. Ceea ce vreau să vă spun este că, atunci când v-am spus că sunt mândru de voi, nu am făcut-o la mișto. Și vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aș bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi, pentru că sunteți senzaționali", le-a spus Mutu elevilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”