Închide meniul

Adrian Mutu poate lăsa România U21 pentru a antrena în Serie A. Anunţul făcut în presa din Italia. "A scris istorie acolo!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2021, 9:01

Adrian Mutu poate lăsa România U21 pentru a antrena în Serie A. Anunţul făcut în presa din Italia. "A scris istorie acolo!"

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu ar putea antrena în campionatul Italiei

Selecţionerul României U21 este văzut cu şanse de a o prelua pe Fiorentina. Echipa pentru care Adi Mutu a jucat între 2006 şi 2011 este pe locul 15 în Serie A şi încearcă să se salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu ar putea deveni antrenorul Fiorentinei

Jurnaliştii de la Firenze Viola au luat în calcul varianta ca Adi Mutu să îl înlocuiască pe Giuseppe Iachini. Italienii au luat legătura cu Florin Manea, cel care vede cu ochi buni o astfel de mutare.

"În opinia mea, Mutu este un antrenor foarte bun. Are foarte multa experiență din perioada în care era fotbalist. Să nu uitam că a jucat la un nivel foarte mare, chiar dacă nu a reușit să se califice în turul următor la EURO. A terminat neînvins. Părerea mea este că poate deveni un antrenor foarte puternic. 

Bineînţeles că îl văd pe banca Fiorentinei, a scris istorie în Florența. Îl cunosc personal, suntem prieteni și stiu cât de mult îi iubeşte pe fani. Mi-a spus că a refuzat Roma ca urmare a pasiunii pentru gruparea viola", a declarat Florin Manea pentru junaliştii italieni.

Adrian Mutu, discurs emoţionant după EURO U21! "Sunt trist că n-o să vă mai antrenez"

România a încheiat EURO U21 fără să fie învinsă. Tricolorii nu au reuşit să ajungă în sferturile de finală, iar Adrian Mutu (42 ani) a avut un mesaj emoţionant pentru aceştia, în drumul spre casă.

Reclamă

"Briliantul" ţine capul sus după eliminarea de la EURO U21 şi este deja cu gândul la Jocurile Olimpice, acolo unde Mirel Rădoi va sta pe banca naţionalei de tineret.

"Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului! Eram trist, sincer, pentru că nu o să vă mai antrenez. Chiar vă spun sincer asta. În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit. Nu mă așteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acțiune și aici trebuie să fiți concentrați. Acțiunea este turneul preolimpic care, sincer, chiar dacă eu probabil nu o să fiu selecționer, o să fie Mirel, dar e același lucru.

Voi aveți șansa să vă arătați valoarea și să prindeți Olimpiada. Deci o să fim acolo cu echipe importante. Ceea ce vreau să vă spun este că, atunci când v-am spus că sunt mândru de voi, nu am făcut-o la mișto. Și vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aș bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi, pentru că sunteți senzaționali", le-a spus Mutu elevilor săi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și