Închide meniul

Adrian Mutu, ridicat în slăvi de presa din Italia: "Geniul este pe banca României". Italienii au analizat la sânge naţionala U21. Ce concluzii au tras

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2021, 13:35

Adrian Mutu, ridicat în slăvi de presa din Italia: "Geniul este pe banca României". Italienii au analizat la sânge naţionala U21. Ce concluzii au tras

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu, lăudat de jurnaliştii italieni

Italienii au analizat grupa României de la Campionatul European de Tineret, iar concluzia este una amară. Jurnaliştii l-au lăudat în slăvi pe Adrian Mutu, fost mare jucător în Serie A, însă nu au avut cuvinte de laudă la adresa starurilor naţionalei U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Geniul este cu siguranţă pe bancă şi se numeşte Adrian Mutu. Nu mai este generaţia de ieri care uimea lumea. România lui Hagi şi Răducioiu este o amintire, la fel cum este şi selecţionerul U21. Sunt mulţi jucători cu potenţial, dar puţine staruri. 

România U21 se va bate pentru locul al treilea cu Ungaria. Calitatea jucătorilor o spune. România obşinuia odinioară să exporte jucători, acum aproape toţi joacă în ţară, în afară de Drăguşin de la Juventus, Marin de la Pisa şi doi băieţi, unul din MLS, iar altul din ligile inferioare ale Spaniei", au scris italienii de la tuttomercatoweb.

Adrian Mutu vrea să îl răzbune pe Victor Piţurcă: "Sper ca rezultatul să fie diferit!" 

Chiar dacă italienii nu au lăudat micii tricolori, Adrian Mutu nu are frică de nimeni la EURO U21. "Briliantul" vrea să îşi răzbune fostul selecţioner de la naţionala mare, Victor Piţurcă. În 1998, naţionala de tineret condusă de Victor Piţurcă pierdea cu 1-2 în faţa Olandei. Mutu a cerut mobilizare maximă şi le-a cerut jucătorilor să fie toţi pentru România.

"Chiar astăzi mă uitam la România Olanda din 1988 şi sper ca rezultatul de mâine să fie diferit. Să mergem înainte, să ne jucăm şansele şi mâine vom da totul pe teren. Nu este uşor să le iau presiunea de pe umeri. Ei au şi presiunea rezultatului anterior de la Campionatul European. Au semifinala jucată cu generaţia lui Mirel Rădoi. Ei au parcursul lor. Emoţii au, dar fac parte din viaţa unui fotbalist", a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Reclamă

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la EURO U21

România va disputa în această lună cele trei meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Lotul României pentru EURO U21

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și