Închide meniul

Adrian Mutu va sta pe banca României U21 şi la EURO 2021. "Vreau să rămân, nu am nicio ofertă de la CFR Cluj!". Ce a spus despre viitorul lui Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2020, 21:11 / Actualizat: 24 februarie 2023, 20:37

Adrian Mutu va sta pe banca României U21 şi la EURO 2021. "Vreau să rămân, nu am nicio ofertă de la CFR Cluj!". Ce a spus despre viitorul lui Rădoi

Colaj Hepta

Adrian Mutu, în relaţie excelentă cu Mirel Rădoi

Adrian Mutu a dat lovitura la naţionala României U21. După numai cinci meciuri pe banca selecţionatei de tineret, "Briliantul" a obţinut cea mai importantă performanţă din cariera de antrenor. I-a calificat pe micii tricolori la Campionatul European din 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative (35 de goluri, la egalitate cu Gică Hagi) este hotărât să rămână pe banca naţionalei şi la turneul final. Nu ia în calcul nicio ofertă de la campioana sau vicecampioana Ligii 1.

Adrian Mutu a calificat România U21 la EURO 2021

Doresc să rămân aici, mă bucur de această calificare. Nu am primit nimic oficial de la CFR, nu a fost nicio discuţie. Vă bazaţi că am o relaţie bună cu conducerea clubului, dar aşa am şi cu Mihai Rotaru. Staţi să vedem ce se întâmplă de acum încolo. Probabil, oamenii de fotbal încep să mă vadă şi pe mine cum lucrez.

Nu e grabă, sunt la început de drum, vreau să acumulez cât mai multă experienţă. Pentru inimă nu e chiar aşa uşor. Astăzi este ziua lui mama şi i-am făcut un cadou extraordinar„, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Adrian Mutu nu a vrut să audă că ar putea prelua din nou postul de la Mirel Rădoi. Selecţionerul primei reprezentative este ofertat de Universitatea Craiova, iar meciul cu Irlanda de Nord poate fi ultimul pentru el. Mutu i-a transmis predecesorului său că planul rămâne cel iniţial. Rădoi ar trebui să stea pe banca României U21 la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Din ce l-am văzut pe Mirel, în zilele premergătoare acestei acţiuni era super concentrat. În ceea ce priveşte Olimpiada, dacă Rădoi rămâne la naţionala mare, el va conduce echipa la Olimpiadă. E meritul lui, a adus 10 puncte. Nu e nicio problemă pentru mine, eu am alte lucruri în cap. Acum, că m-am calificat, nu iau meritele altui antrenor„, a ţinut să asigure Mutu.

Rădoi a făcut minuni cu naţionala de tineret a României, pe care a dus-o până în semifinalele Campionatului European din 2019. A învins atunci cu 4-2 reprezentativa similară a Angliei.

Mirel Rădoi îl ţine în aşteptare pe Mihai Rotaru

Mirel a fost întrebat, înaintea meciului cu Irlanda de Nord, de ce nu a pus capăt speculaţiilor. S-a ferit să ofere un răspuns categoric în ceea ce priveşte posibila plecare la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Deja s-a discutat prea mult! Am spus-o foarte clar, suntem la echipa naţională. Oricum, am văzut că s-a decis în privinţa viitorului meu fără ca eu să ştiu ceva. Dacă aş spune că voi merge la Olimpiadă, e clar că nu voi merge la Craiova şi tot aşa„, a spus Mirel Rădoi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și