Închide meniul

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Nicolae Stanciu înainte de meciurile României: „Are o datorie foarte mare, să califice naționala!”

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2023, 19:10

Reclamă
Adrian Porumboiu, mesaj pentru Nicolae Stanciu înainte de meciurile României: Are o datorie foarte mare, să califice naționala!”

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Nicolae Stanciu înainte de meciurile României

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Nicolae Stanciu înainte de meciurile României. Fostul acționar de la FC Vaslui a vorbit despre mijlocașul care a fost convocat de Edi Iordănescu pentru acțiunea echipei naționale din luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această lună, România va disputa două meciuri în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Prima partidă va fi împotriva Israelului, pe 9 septembrie, de la ora 21:45. Al doilea meci va fi împotriva selecționatei din Kosovo, pe 12 septembrie, tot de la ora 21:45, care se va vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Nicolae Stanciu înainte de meciurile României. Ce i-a transmis internaționalului

Adrian Porumboiu a vorbit despre Nicolae Stanciu, înaintea „dublei” echipei naționale cu Israel și Kosovo. Fotbalistul convocat la naționala României a debutat în fotbalul mare la Vaslui, în perioada în care echipa era condusă de Porumboiu.

„Mă bucur pentru el, a fost și este un fotbalist foarte bun. Îmi pare bine că i-am îndrumat pașii la momentul potrivit și a ajuns un fotbalist foarte bun. El are o datorie foarte mare să califice naționala”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit iamsport.ro.

Nicolae Stanciu a ajuns la FC Vaslui în 2011, atunci când era cumpărat de la Unirea Alba Iulia pentru suma de 240.000 de euro. A petrecut 2 ani în tricoul moldovenilor, în care a reușit să marcheze 2 goluri și să ofere 6 pase decisive în 53 de partide.

Reclamă

A urmat apoi transferul la FCSB, din anul 2013. Atunci, Gigi Becali le plătea celor de la Vaslui suma de 700.000 de euro, pentru serviciile fotbalistului. În tricoul „roș-albaștrilor” a adunat 136 de partide în care a marcat 33 de goluri și a oferit 24 de pase de gol. După aventura de la FCSB, acesta a plecat la Anderlecht, pentru suma de 10 milioane de euro.

După plecarea de la Anderlecht, Nicolae Stanciu a mai jucat pentru: Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns, iar, în cele din urmă, s-a transferat la Damac.

Adrian Porumboiu: „Nu sunt dezamăgit de el”

De asemenea, fostul acționar de la FC Vaslui a vorbit și despre transferul lui Stanciu, care a plecat la formația saudită Damac. Acesta a menționat că nu este dezamăgit de alegerea fotbalistului român. Adrian Porumboiu este de părere că Stanciu a făcut cea mai bună alegere pentru familia lui.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sunt dezamăgit de el, nu ar fi câștigat nicăieri banii pe care îi câștigă acum. Viața de fotbalist e scurtă. După meci să îmi aducă tricoul, o să fiu prezent la meci.

Ei aleg cele mai bune contracte, ce să facă? La un moment dat și cei mai mari fotbaliști își aleg până la urmă astfel de destinații, fără să fie jucădecați. El are familie, are copii.

Eu sunt bucuros și chiar mă mândresc cu el, că a ales drumurile cele mai bune. Pasul de la Vaslui i-a priiit și a urcat treaptă cu treapă. Când vin la meci, sunt șanse mari de calificare. Mă bucur și pentru Stanciu și pentru Edi”, a mai spus Porumboiu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și