Închide meniul

Ce salariu va avea Nicolae Stanciu la Damac! Anamaria Prodan: „Este cel mai bun jucător al României”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 13:19

Ce salariu va avea Nicolae Stanciu la Damac! Anamaria Prodan: „Este cel mai bun jucător al României

Ce salariu va avea Nicolae Stanciu la Damac

Nicolae Stanciu / Profimedia

Ce salariu va avea Nicolae Stanciu la Damac! După meciurile echipei naţionale din luna septembrie, Nicolae Stanciu va ajunge la Damac, echipa din Arabia Saudită antrenată de Cosmin Contra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la Wuhan Three Towns din primăvara anului 2022, Nicolae Stanciu nu mai vrea să continue în China şi va merge în Arabia Saudită.

Ce salariu va avea Nicolae Stanciu la Damac! Anamaria Prodan: „Este cel mai bun jucător al României”

Potrivit fanatik.ro, Nicolae Stanciu va avea un salariu de 2 milioane de dolari la Damac, echipă care se află pe locul 16 în Arabia Saudită, după primele 5 etape. Pe lângă cele 2 milioane, Stanciu va avea şi bonusuri de performanţă.

Anamaria Prodan, agentul mijlocaşului român, a anunţat că cei de la Damac vor plăti 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu de la Wuhan Three Towns.

„Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac.

Reclamă

Am spus-o, mă repet. Nicolae Stanciu este cel mai bun jucător de fotbal al României în acest moment”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei menţionate mai sus.

De asemenea, faptul că la Damac antrenează Cosmin Contra a contat enorm pentru mijlocaşul de 30 de ani.

În Arabia Saudită, Nicolae Stanciu se va duela cu mai mulţi români precum Ciprian Tătăruşanu, Florin Tănase, Andrei Burcă sau Alin Toşca, dar şi cu mai mulţi jucători de talie mondială precum Cristiano Ronaldo, Neymar, Karim Benzema, Sadio Mane sau Roberto Firmino.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu este pregătit pentru meciurile naţionalei României

Nicolae Stanciu este în prezent în cantonamentul naţionalei şi vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo.

„Sunt destul de optimist. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, ca echipă.

Aşteptăm aceste două meciuri cu încredere şi suntem foarte motivaţi să le câştigăm pentru că toţi suntem conştienţi că sunt meciurile decisive. Dacă reuşim să trecem peste ele şi să luăm 6 puncte vom face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului.

Suntem în grafic. Cred eu că puteam fi şi mai bine. Aici mă refer la meciul din Kosovo, dar având în vedere condiţiile în care s-a jucat acea partidă zic eu că suntem ok.

Am reuşit să facem egal şi cu Elveţia, care e o echipă extrem de puternică. Suntem bine, deocamdată suntem pe loc de calificare şi sper să rămânem acolo până la finalul campaniei.

Grupul (n.r.: îi dă încredere), este unul foarte puternic, unit. Avem jucători cu foarte multă calitate, toţi avem o anumită experienţă la nivel internaţional, chiar şi cei mai tineri. Atmosfera de aici este una foarte-foarte bună şi asta mă face să cred că am progresat de la acţiune la acţiune şi putem să progresăm încă foarte-foarte mult.

Este un lucru foarte bun (n.r.: că meciurile se dispută pe Arena Naţională), chiar dacă ştiu că mulţi suporteri îşi doresc să jucăm şi în alte oraşe din ţară. Cred eu că este un lucru bun pentru că este cel mai mare stadion din ţară. Cu siguranţă va fi arhiplin şi lucrul acesta ne va ajuta.

Reclamă

„Dacă vom câştiga aceste meciuri vom fi în mare proporţie calificaţi pentru Euro”

Îmi doresc să vină să umple stadionul pentru că, chiar dacă am enorm de multe meciuri la echipa naţională, nu ştiu dacă am jucat vreodată cu casa închisă. Cred eu că acum va fi diferit pentru că suntem într-un moment bun. Suntem pe finalul acestei campanii şi avem nevoie de susţinerea lor.

Cred că i-am adus şi mai aproape pe fani cu rezultatele din ultimele luni. Îi aşteptăm în număr cât mai mare şi sper ca, la final, să ne bucurăm împreună după meci.

Suntem neînvinşi, ne dorim să rămânem la fel şi să luăm 6 puncte în această dublă cu Israel şi Kosovo. Dacă vom câştiga aceste meciuri vom fi în mare proporţie calificaţi pentru Euro”, a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și