Închide meniul

Adrian Văsîi a rupt tăcerea după ce a plecat de la naţionala U19. Detalii explozive: „Au fost şi atacurile astea! Urla, zbiera!” Mesaj pentru Gică Popescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 13:23

Adrian Văsîi a rupt tăcerea după ce a plecat de la naţionala U19. Detalii explozive: „Au fost şi atacurile astea! Urla, zbiera! Mesaj pentru Gică Popescu

Adrian Văsîi a plecat de la naţionala U19 a României

Hepta

  • Adrian Văsîi a rupt tăcerea după ce a plecat de la naţionala U19
  • Acuzaţiile dostului selecţioner

Adrian Văsîi a rupt tăcerea după ce a plecat de la naţionala U19. Fostul selecţioner al naţionalei U19 a spus că s-a săturat să fie criticat. Mai mult, acesta susţine că Mugur Bolohan este unul dintre cei mai vocali contestatari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Văsîi a avut şi un mesaj pentru Gică Popescu.

Adrian Văsîi a rupt tăcerea după ce a plecat de la naţionala U19

Nu mă așteptam să mi se facă statuie pentru cele două calificări, dar măcar să fiu tratat cu respect și cu bun-simț. M-am săturat să fiu criticat. De ce să mai continui? Am realizat două calificări cu U17 și cu U19, mai sus nu se poate. S-a spus că naționala nu are în ADN mentalitatea să se apere, dar cu Argentina a jucat cu șapte oameni în defensivă.

Reclamă

Popescu trebuia să-l întrebe pe fiul lui, Nicolas, cum am pregătit meciurile. Au mai fost și atacurile lui Bolohan, care urla, zbiera. Am făcut cum m-am priceput. Dacă nu ne calificam, probabil, era mai bine, nu mai spunea nimeni nimic. Era liniște. Până la urmă, cine suntem noi? Ne calificăm la turnee finale o dată la 50 de ani.

N-am mai vrut, mi-a ajuns. Am obținut două calificări la Campionatul European, cu U17, în 2011, și cu U19, în 2022, și am fost pus la zid de fiecare dată.

Reclamă

S-a spus că participarea la turneul final din Slovacia a fost o rușine. Chiar așa, e o rușine să fii în primele opt echipe din Europa? Am pierdut cu 5-0 sau 7-0? N-am trecut centrul terenului? E rușine că am luat gol în ultima secundă cu Slovacia? Am jucat chiar așa de urât cu Italia (1-2) și cu Franța (1-2)?

Toți ne așteptam la mai mult. Și eu am avut așteptări foarte mari, dar să nu uităm că, spre deosebire de celelalte echipe, noi am avut dificultăți, pentru că jucătorii au venit în salturi la lot. Știți bine, unii au terminat sezonul la cluburi mai devreme, alții mai târziu”, a spus Adrian Văsîi pentru gsp.ro.

Adrian Văsîi a plecat de la naţionala U19 a României

Adrian Văsîi a plecat de la naţionala U19 a României. Adrian Văsîi, selecţionerul naţionalei U19, a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu Federaţia Română de fotbal. Conform unui comunicat de presă remis de FRF, Văsîi ar avea o ofertă din zona arabă.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Văsîi a plecat de la conducerea naţionalei U19 a României. Văsîi a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu FRF.

Federația Română de Fotbal i-a propus prelungirea colaborării, dar acesta a anunțat că își dorește o experiență în străinătate, aflându-se în negocieri pentru a prelua o selecționată din zona arabă.

În vârstă de 57 de ani, Adrian Văsîi a pregătit generația de jucători născuți în anul 2003 timp de aproape 5 ani, reușind în premieră o calificare la un turneu final de Campionat European U19. Aceasta a fost a doua prezență a tricolorilor la EURO, la acest nivel de vârstă, după cea din 2011, când România a participat din postura de țară gazdă.

Federația Română de Fotbal îi mulțumește lui Adrian Văsîi pentru activitatea sa la toate loturile echipelor naționale și îi urează mult succes în cariera de antrenor!„, a anunţat frf.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fotbal • 18 aug., 13:46
Adrian Văsîi a plecat de la naţionala U19 a României. Anunţul făcut de FRF: „Negociază cu o selecţionată din zona arabă!”