Închide meniul
EXCLUSIV

Alarmă la naționala României! Transferul lui Denis Alibec, în Qatar, nu i-a picat bine lui Edi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 21 august 2023, 10:13

Reclamă
Alarmă la naționala României! Transferul lui Denis Alibec, în Qatar, nu i-a picat bine lui Edi Iordănescu

Alarmă la naționala României

Denis Alibec, în tricoul României / Profimedia Images

Alarmă la echipa națională a României, înaintea dublei cu Israel și Kosovo, din preliminariile EURO 2024! Denis Alibec a ales să lase campionatul intern pentru Qatar! Din informațiile Antena Sport, acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Edi Iordănescu! Selecționerul se teme de faptul că atacantul nu va mai fi la același nivel de pregătire când va veni la prima reprezentativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor noastre, selecționerul ar fi avut discuții cu oamenii din staff-ul său legat de plecarea lui Alibec la Muaither SC! Din câte se pare, Edi Iordănescu se teme ca atacantul să nu o lase mai moale cu antrenamentele, fiind cunoscut faptul că acesta este un „jucător pretențios”.

Alarmă la naționala României! Transferul lui Denis Alibec, în Qatar, nu i-a picat bine lui Edi Iordănescu

Iordănescu junior era mulțumit de cum s-a pregătit Alibec cât era la Farul, deoarece Gică Hagi știa cum să-l țină sub control.

Din informațiile AS.ro, nu se pune problema ca Alibec să lipsească de la națională, la dubla cu Israel și Kosovo, dar rămâne de văzut cum se va prezenta acesta, din punct de vedere al pregătirii.

România a început destul de bine campania de calificare pentru EURO 2024, iar următoarele două jocuri sunt extrem de importante în perspectiva calificării la următorul turneu final. România – Kosovo e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 12 septembrie, de la 21:45.

Reclamă

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul

Denis Alibec a transmis un mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul. Denis Alibec a fost prezentat oficial la Muaither SC.

Denis Alibec a plecat de la Farul după ce anul trecut a contribuit din plin la câştigarea titlului. După ce a fost prezentat oficial în Qatar, Alibec a transmis un mesaj emoţionat pentru foştii săi colegi.

„A fost un an incredibil, cel mai frumos capitol din viaţa mea. Vă mulţumesc tuturor pentru că ați fost mereu alături de mine, colegi, antrenori și bineînțeles suporterii care sunt incredibili.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt sigur că o ajungeţi în grupe şi că o sa câștigați un nou trofeu. Eu, cu siguranță, voi fi mereu alături de voi cu inima şi sufletul ! Mulțumesc, Farul Constanţa. Mulțumesc, Peluza Marină. Mulţumesc, Constanţa. Ne vom revedea curând„, a transmis Denis Alibec.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Canada – Austria LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Primele meciuri de marţi de la Campionatul Mondial de hochei încep la 17:20 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului Vezi toate știrile
Citește și