Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Bourceanu, cel mai sincer discurs despre naționala României, înainte de preliminariile EURO 2024: “Voi fi realist! E irelevant dacă cred sau nu”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 11:59

Alex Bourceanu, cel mai sincer discurs despre naționala României, înainte de preliminariile EURO 2024: “Voi fi realist! E irelevant dacă cred sau nu”

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB - Dinamo

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alex Bourceanu a oferit cel mai sincer discurs despre naționala României, înainte de preliminariile EURO 2024. “Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor începe campania de calificare pentru turneul final din Germania în luna martie. 5 dintre cele 10 partide pe care România la va disputa în preliminariile Campionatului European vor fi transmise în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află în grupă cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Meciurile Andorra – România, Kosovo – România, România – Kosovo, Belarus – România şi România – Elveţia vor fi transmise exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Alex Bourceanu, cel mai sincer discurs despre naționala României, înainte de preliminariile EURO 2024

Alex Bourceanu a vorbit sincer despre șansele pe care naționala României le are pentru calificarea la EURO 2024. Triplul campion din Liga 1, cu FCSB, consideră că “tricolorii” lui Edi Iordănescu vor avea o misiune dificilă în încercarea de a prinde locul al doilea din grupă, care asigură prezența la turneul final.

Bourceanu o vede câștigătoare a grupei, fără îndoială, pe Elveția. “Nu suntem mai buni decât ceilalți!”, a fost avertismentul fostul mijlocaș, care face apel la concentrare din partea elevilor lui Edi Iordănescu.

Întrebat dacă crede în calificare, Alex Bourceanu a preferat să ofere un răspuns realist.

Reclamă

“Cred că suntem în situația în care echipa e mai importantă decât un jucător. Multe echipe n-au un jucător care poate decide soarta unui meci. Voi fi realist, pentru că e irelevant dacă cred sau nu cred. Ne vom întâlni cu echipe care au jucători în cele mai puternice campionate din lume.

Dacă ne gândim la Elveția, Akanji e titular la Manchester City, iar Xhaka e titular la Arsenal, primele două echipe din Premier League. Sunt mulți jucători care joacă în Elveția, Germania sau Austria.

(N.r. – Despre celelalte echipe din grupă, exceptând Elveția) Probabil sunt undeva la nivelul nostru, de acolo va ieși o luptă, iar rezultatele directe sunt foarte importante. Nu știu câte echipe vor lua puncte cu Elveția. Dar noi nu suntem mai buni decât ceilalți. Nu suntem favoriți, dar avem o șansă pentru locul 2”, a declarat Alex Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

România va debuta sâmbătă, 25 martie, în preliminariile EURO 2024, în deplasare, împotriva reprezentativei Andorrei.

Vezi mai jos emisiunea integrală AS.ro LIVE, cu Alex Bourceanu:

Gică Popescu a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024.

Popescu susține că Denis Alibec este un pretendent pentru postul de atacant al echipei naționale. Acesta a vorbit la superlativ despre vârful Farului Constanța, care se află într-o formă foarte bună.

„Ne bucurăm că a avut această explozie de formă la noi. Se simte foarte bine. Îi place sistemul de joc pe care îl avem, jucăm foarte ofensiv. Este motivat, aleargă mult, arată foarte bine și din punct de vedere fizic. Ne-am dori să continue mult timp la Constanța.

Fără doar și poate, poate fi unul dintre jucătorii titulari ai echipei naționale. Alibec sigur este unul dintre potențialii număr 9 ai naționalei”, a declarat Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

10 goluri și 4 pase decisive a dat Denis Alibec, în 18 partide bifate pentru Farul Constanța.

Denis Alibec a fost transferat de Farul, în vara anului trecut, liber de contract, de la Kayserispor. Potrvit site-ului transfermarkt.com, Denis Alibec este cotat la 900.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și