Închide meniul

Alexandru Mitriță vrea să revină la echipa națională: „Voi vedea dacă selecționerul va avea ochi și pentru mine”

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 15:44

Reclamă
Alexandru Mitriță vrea să revină la echipa națională: Voi vedea dacă selecționerul va avea ochi și pentru mine”

Alex Mitriță, reacție vehementă după ce cota lui de piață s-a "prăbușit"

Alexandru Mitriță, la finalul unui meci / Profimedia

Alexandru Mitriță vrea să revină la echipa națională. Jucătorul celor de la Universitatea Craiova nu își ia gândul de la prima reprezentativă, chiar dacă nu a mai fost convocat în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ultima acțiune a echipei naționale, „tricolorii” s-au calificat la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania, de pe primul loc în grupă, după 1-0 cu Elveția. Meciul respectiv a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Alexandru Mitriță vrea să revină la echipa națională. Declarația vedetei de la Universitatea Craiova

Vedeta echipei patronte de Mihai Rotaru a dezvăluit că dorește să fie convocat la echipa națională și că nu și-a pierdut speranța. Totodată, a menționat faptul că va avea mult de muncă pentru a realiza acest lucru.

”Nu este nicio presiune pe mine, eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club şi apoi voi vedea dacă selecţionerul va avea ochi şi pentru mine”, a spus jucătorul, în cadrul unei conferințe de presă.

Alexandru Mitriță a jucat ultimul meci pentru echipa națională în anul 2022. Mai exact, pe data de 4 iunie, a jucat 25 de minute în înfrângerea cu Muntenegru, scor 0-2, din Liga Națiunilor. Până în momentul de față a adunat 18 selecții și 3 goluri pentru prima reprezentativă.

Reclamă

Basarab Panduru ştie care sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu nu îi va mai convoca

Basarab Panduru este convins de faptul că Alexandru Mitriţă, Andrei Ivan şi Alexandru Maxim nu vor mai juca sub „tricolor”, atâta timp cât Edi Iordănescu este pe bancă. Fostul internaţional a declarat că jucătorii mai aveau o speranţă în cazul în care selecţionerul se schimba, însă Iordănescu Jr. nu va pleca de la naţională, cel puţin până la EURO 2024.

„Părea că merge până acum să fii altfel, că după oricum pleacă antrenorul şi tu tot vii. Uite că li s-a înfundat acum. Nu cred că mai vin niciodată ăştia, nici Mitriţă, nici Ivan, nici Maxim”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

De asemenea, despre situaţia lui Alexandru Maxim a oferit declaraţii şi Mihai Stoica. Acesta a mărturisit că Maxim are evoluţii solide, însă în locul său la naţională sunt convocaţi jucători care evoluează în campionate mai slab cotate.

Reclamă 4 / 0/3

„Un fotbalist care joacă şi are cifre într-un campionat net superior campionatului nostru (n.r. Maxim) şi vin alţii care joacă în campionate mai slabe, pentru simplul motiv că nu i-a plăcut la echipa naţională… Aşa s-a întâmplat şi cu Cantona, care n-a venit şi au ieşit campioni mondiali. Ştii ce se întâmplă?

Băieţii ăştia strălucesc, că ei au făcut performanţa asta. Neînvinşi e greu să spui că-l aduci pe ăla, îl scot pe ăla şi-l las acasă. Păi, oamenii au făcut”, a declarat Mihai Stoica, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și