Închide meniul

”Am ‘furat‘ un tricou de la tatăl meu și am dormit cu el!” Edi Iordănescu, mesaj clar pentru ”tricolori”: ”Să arate că merită! Aştept să mă pună în dificultate!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 12:24

Reclamă
”Am ‘furat‘ un tricou de la tatăl meu și am dormit cu el!” Edi Iordănescu, mesaj clar pentru ”tricolori”: ”Să arate că merită! Aştept să mă pună în dificultate!”

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României

Captură frf.ro

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru ”tricolori”

”Am furat un tricou de la tatăl meu de acasă, acum foarte mulţi ani… după ce m-am asigurat că este curat am dormit foarte mult timp cu el sub pernă. Sunt momente unice. Ştiu că era un tricoul al naţionalei, adusese geanta lui de echipament şi m-am asigurat într-un moment de neatenţie că pot să îl strecor şi să-mi fie în posesie. Toată lumea ştia că le am, erau foarte multe solicitări şi de multe ori le-am dat cu drag pentru suporterii naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu aştept să muncească, să se dăruiască, să schimbe mentalitatea şi să arate că merită să fie la echipa naţională. Aştept să mă pună în dificultate, să am de unde să aleg. Sunt în contact cu cluburile, cu antrenorii. Ieri am vorbit cu doi antrenori din Liga 1, încerc să-mi iau cât mai multe informaţii. Facem muncă de monitorizare, de scouting… pe termen scurt poate să ne scape un jucător, dar pe termen mediu şi lung cu siguranţă nu are cum să fie aşa.

Recunosc că nu mă aşteptam să fie aşa. Am fost obişnuit cu activitatea, acum fac mai mult muncă de birou. Deşi sunt puţine săptămâni în care mi-am intrat în rol, mă încearcă un sentinement de insuficienţă, parcă nu am făcut destul. Încerc împreună cu oamenii din staff-ul meu să facem o muncă cât mai complexă”, a declarat Edi Iordănescu.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și