Închide meniul

„Am vorbit cu Ianis, e pe mâini bune acum!”. Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi s-a operat. Cum se simte fiul „Regelui”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2022, 22:32

„Am vorbit cu Ianis, e pe mâini bune acum!. Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi s-a operat. Cum se simte fiul „Regelui

Ce a spus Gică Hagi după ce Ianis Hagi a fost operat

Profimediaimages

Gică Hagi a ţinut în permanenţă legătura cu fiul său şi a dezvăluit că Ianis este cu moralul ridicat şi că este pregătit să îşi înceapă recuperarea. „Regele” asigură că Ianis va reveni în forţă pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: „Ianis Hagi se gândeşte acum doar la recuperare”

Am vorbit cu Ianis. Este încrezător acum. E în mâini bune, știe și el că a fost un ghinion, dar acum se gândește doar la recuperare. E cu moralul bine, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Deocamdată nu s-a stabilit exact unde va efectua recuperarea, se analizează și se va lua cu siguranță cea mai bună decizie pentru el„, a declarat Gică Hagi pentru prosport.ro.

Ianis Hagi trecea printr-un moment bun. În urmă cu o săptămână a marcat în remiza lui Rangers cu Aberdeen, din campionatul Scoţiei. Mijlocaşul are o cotă de piaţă de şapte milioane de euro.

Citește și:

Ianis Hagi, primul mesaj după ce a fost operat

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

Ianis Hagi a oferit o primă reacție după accidentarea horror pe care a suferit-o în ultimul meci la Rangers. Fiul lui Gică Hagi promite că va reveni pe gazon mai puternic ca niciodată.

Reclamă

Bună tuturor! După operația de succes de ieri, aș dori să-i mulțumesc docturului Andrew Williams și tuturor celor implicați în operație. Sunt entuziasmat și motivat să încep această călătorie care mă așteaptă. Știu că vor fi și niște vremuri grele înaintea mea, dar cu siguranță văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi și de a mă dezvolta ca persoană și jucător de fotbal și voi reveni mai bine ca niciodată. Începe drumul spre recuperare. Multumesc pentru toate mesajele amabile!!!„, a scris Ianis Hagi, pe Instagram.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și