Închide meniul
NEWS ALERT

Ianis Hagi, primul mesaj după ce a fost operat. „Vor fi vremuri grele, dar voi reveni mai bine ca niciodată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 20:31

Ianis Hagi, primul mesaj după ce a fost operat. „Vor fi vremuri grele, dar voi reveni mai bine ca niciodată!

Ianis Hagi, primul mesaj după accidentare

Profimediaimages

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, primul mesaj după ce a fost operat

„Bună tuturor! După operația de succes de ieri, aș dori să-i mulțumesc docturului Andrew Williams și tuturor celor implicați în operație. Sunt entuziasmat și motivat să încep această călătorie care mă așteaptă. Știu că vor fi și niște vremuri grele înaintea mea, dar cu siguranță văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi și de a mă dezvolta ca persoană și jucător de fotbal și voi reveni mai bine ca niciodată. Începe drumul spre recuperare. Multumesc pentru toate mesajele amabile!!!„, a scris Ianis Hagi, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi s-a accidentat în timpul victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0. Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Ianis Hagi, OUT 6 luni

Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și ar fi fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

Reclamă

Și România e afectată de accidentarea lui Ianis Hagi. Dacă prognosticul se verifică, Hagi J. va rata patru meciuri din campania tricolorilor din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și