Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO | Adrian Mutu, mesaj pentru „tricolori” înainte de startul preliminariilor EURO 2024: „Istoricul ne dă forţă!”

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2023, 17:24

Reclamă
Andorra – România LIVE VIDEO | Adrian Mutu, mesaj pentru „tricolori înainte de startul preliminariilor EURO 2024: „Istoricul ne dă forţă!

Andorra - România LIVE VIDEO | Adrian Mutu, mesaj pentru "tricolori" înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Adrian Mutu / Hepta

Andorra – România LIVE VIDEO | Adrian Mutu le-a transmis un mesaj „tricolorilor”, înaintea de startul preliminariilor EURO 2024. Fostul internaţional este de părere că istoricul echipei naţionale îi va împinge pe jucătorii lui Edi Iordănescu de la spate, în primele meciuri din drumul către turneul final european de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Andorra, în primul meci din preliminariile EURO 2024. Partida va fi exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO | Adrian Mutu, mesaj pentru „tricolori” înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Adrian Mutu a prefaţat duelul României cu Andorra, şi a declarat că „tricolorii” trebuie să se impună în primele meciuri din preliminariile EURO 2024, pentru a-şi respecta statutul de favorită.

De asemenea, Mutu a mărturisit că fotbalul se îmbunătăţeşte constant, drept urmare România nu va avea o misiune uşoară cu Andorra şi Belarus.

„(N.r. Cum vezi dubla cu Andorra şi Belarus) Istoricul nostru ne dă forţa necesară pentru a nu ne teme de astfel de echipe. Chiar dacă suntem favoriţi pe foaie, lucrul acesta va trebui demonstrat pe teren. Fotbalul s-a îmbunătăţit peste tot în lume şi vom avea meciuri grele, şi cu Andorra şi cu Belarus.

Reclamă

(N.r. Cum vezi campania de calificare la EURO 2024) Ar trebui să câştigăm toate meciurile acolo unde pe foaie suntem favoriţi, pentru a putea spera cu echipele mai importante.

(N.r Crezi că ar putea să fie bătut recordul tău de goluri la echipa naţională, 35) Nu ştiu, să sperăm. Greu, dar nu imposibil. Avem şi am avut echipe…generaţii de succes. De ce nu putem să avem şi de acum încolo?

(N.r. Mesaj pentru fanii echipei naţionale) Nu are rost să criticăm înainte să aşteptăm rezultatele”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, reacţie savuroasă când a fost întrebat despre jucătorii care se aseamănă cu el

Adrian Mutu a spus cine sunt jucătorii care se aseamănă cu el. Darius Olaru şi Florinel Coman sunt jucătorii de la FCSB care despre care Adrian Mutu spune că se aseamănă cu el ca stil de joc. De la Rapid, l-a nominalizat doar pe Sefer.

De asemenea, Mutu crede că şi Rareş Ilie se aseamănă cu el ca stil. Mutu va analiza, sâmbătă, în direct la Antena 1, meciul dintre Andorra şi România. Parida e pe 25 martie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totuşi, Adrian Mutu a admis că este o diferenţă între nivelul la care a fost el, Gică Hagi şi ceilalţi fotbalişti români.

Sunt mulți jucători. De la Rareș Ilie, Dennis Man, Florinel Coman, mai e Olaru, care joacă la un nivel bun. Și Sefer, câteodată, dacă ne aducem aminte de golul acela cu Botoșani, când a trimis în vinclu. Sunt jucători care se ridică în anumite momente la ceea ce trebuie, dar constanța face diferența. Asta a făcut diferența între mine, Gică Hagi, ceilalți jucători români mari și restul. De aceea am ajuns la un nivel ridicat„, a mai spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și