Închide meniul

Adrian Mutu, reacţie savuroasă când a fost întrebat despre jucătorii care se aseamănă cu el: „Asta a făcut diferenţa între mine, Hagi şi restul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 martie 2023, 12:57

Adrian Mutu, reacţie savuroasă când a fost întrebat despre jucătorii care se aseamănă cu el: „Asta a făcut diferenţa între mine, Hagi şi restul!

Adrian Mutu va fi prezentat în orele următoare la Neftchi Baku

Captură Antena Sport

Adrian Mutu a spus cine sunt jucătorii care se aseamănă cu el. Darius Olaru şi Florinel Coman sunt jucătorii de la FCSB care despre care Adrian Mutu spune că se aseamănă cu el ca stil de joc. De la Rapid, l-a nominalizat doar pe Sefer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Mutu crede că şi Rareş Ilie se aseamănă cu el ca stil. Mutu va analiza, sâmbătă, în direct la Antena 1, meciul dintre Andorra şi România. Parida e pe 25 martie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Adrian Mutu, reacţie savuroasă când a fost întrebat despre jucătorii care se aseamănă cu el

Totul, Adrian Mutu a admis că este o diferenţă între nivelul la care a fost el, Gică Hagi şi ceilalţi fotbalişti români.

Sunt mulți jucători. De la Rareș Ilie, Dennis Man, Florinel Coman, mai e Olaru, care joacă la un nivel bun. Și Sefer, câteodată, dacă ne aducem aminte de golul acela cu Botoșani, când a trimis în vinclu. Sunt jucători care se ridică în anumite momente la ceea ce trebuie, dar constanța face diferența. Asta a făcut diferența între mine, Gică Hagi, ceilalți jucători români mari și restul. De aceea am ajuns la un nivel ridicat„, a mai spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Adrian Mutu i-ar fi adus pe Ciprian Deac şi Denis Alibec la Rapid

Adrian Mutu a dezvăluit că singurii jucători pe care i-ar fi transferat la Rapid în această iarnă sunt Denis Alibec şi Ciprian Deac. „Sunt cei mai buni din Liga 1”, e convins antrenorul Rapidului.

Reclamă

Adrian Mutu spune că transferurile făcute la Rapid au fost făcute de 3 oameni: el, Daniel Niculae şi Victor Angelescu. Rapid a adus 2 jucători în iarnă: pe Funsho și Ongenda.

Transferurile care au fost făcute au fost decise de trei inși: eu, Victor și Nico. În iarnă nu am găsit jucători care să ne poată ajuta imediat. Cei pe care i-am găsit erau foarte scumpi sau netransferabili. Nu am vrut să facem transferuri doar de dragul de a face. Au venit Funsho și Ongenda.

Cred că avem o echipă care e bună pentru obiectivul pe care l-am avut. Pe cine aș aduce acum la Rapid? I-aș aduce pe Deac și pe Alibec. Poate cei mai buni din Liga 1. Au experiență la echipa națională, campionate câștigate. Normal că îți dorești să faci o echipă cu jucători de excepție„, a mai spus Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spune Adrian Mutu despre şansele României în preliminariile EURO 2024

Adrian Mutu a oferit declaraţii despre şansele României în preliminariile EURO 2024, înaintea partidei cu Andorra, meci care va fi exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, pe 25 martie. Tehnicianul Rapidului este convins că „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor avea viaţă grea în prima partidă din drumul spre turneul final, care va avea loc anul viitor.

„Pretențiile noastre, ale românilor, întotdeauna sunt foarte mari, atunci când vine vorba despre echipa națională. Uităm, de fapt, rezultatele naționalei din ultimii ani. Trebuie să fim cumpătați.

Avem primul meci cu Andorra și vă spun din experiența mea că jucătorii lor sunt foarte bătăioși, o să vedeți. O să avem un meci greu, cu un joc, dur, murdar. O să avem un meci foarte greu.

Ar trebui să fim atenți și să ieșim învingători din partidele unde pe foaie suntem favoriți. Ne va fi greu dacă nici în aceste meciuri nu vom câștiga.

(n.r. dacă România e peste Israel și Kosovo) Suntem acolo. Nu știu, nu cred că suntem favoriți. Kosovo are un lot valoros, vedem unde joacă fotbaliștii lor în Europa. Israelul, de obicei, am fost peste ei și cred că și acum suntem”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Programul complet al meciurilor din preliminariile pentru Euro 2024

  • Andorra – România (25 martie, Antena 1)
  • România – Belarus (28 martie)
  • Kosovo – România (16 iunie, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie)
  • România – Israel (9 septembrie)
  • România – Kosovo (12 septembrie, Antena 1)
  • Belarus – România (12 octombrie, Antena 1)
  • România – Andorra (15 octombrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • România – Elveția (Antena 1)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și