Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO Andrei Ivan, prima reacție după ce nu a fost convocat la națională: „E frustrant! Nu a vorbit nimeni cu mine!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 22:26

Andorra – România LIVE VIDEO Andrei Ivan, prima reacție după ce nu a fost convocat la națională: E frustrant! Nu a vorbit nimeni cu mine!”

Andorra – România LIVE VIDEO Andrei Ivan, prima reacție după ce nu a fost convocat la națională

Andrei Ivan, într-o partidă pentru echipa naţională / Profimedia

  • Andorra – România LIVE VIDEO Andrei Ivan, prima reacție după ce nu a fost convocat la națională

Andorra – România LIVE VIDEO Andrei Ivan a oferit prima reacție după ce nu a fost convocat la națională! România le va întâlni pe Andorra și Belarus, în luna martie, în preliminariile pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Andorra – România va avea loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45, și va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Andorra – România LIVE VIDEO Andrei Ivan, prima reacție după ce nu a fost convocat la națională

La finalul partidei FCSB – Universitatea Craiova, 1-1, Andrei Ivan s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a fost convocat la echipa națională. Ba mai mult, fotbalistul oltenilor a dezvăluit că nimeni din partea echipei naționale nu i-a transmis că nu se va afla în lotul României.

Reclamă

„Sincer vă spun, chiar nu vreau să comentez despre domnul selecționer. Mă așteptam să fiu la echipa națională, în ultima perioadă am fost într-o formă bună.

Nu am comentat la nimeni, vă spun foarte sincer. Am fost trimis în tribună în meciul cu Muntenegru. Nu mi-a spus nimeni că nu sunt în lot. Nu a vorbit nimeni cu mine. Mă așteptam să vorbească cineva, era normal să vină la mine cineva și să zică: «Bă, nu ești în lot».

Reclamă

Eu am crezut că o sa fiu convocat. Pentru mine, e frustrant că nu sunt acolo. Dar eu trebuie să merg înainte. Eu cred că, dacă voi înscrie la fiecare meci, e imposibil să nu mă convoace.

Nu am greșit nimănui. Nu am cui să cer scuze. De fiecare dată, când am fost la națională, am dat tot”, a declarat Andrei Ivan, la finalul partidei cu FCSB.

Andrei Ivan: „Am intrat puțin pe vârfuri!”

Totodată, Andrei Ivan a vorbit despre remiza înregistrată de Universitatea Craiova în meciul cu FCSB, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

„O primă repriză foarte bună făcută de noi. În a doua repriză, am intrat puțin pe vârfuri și ne-au egalat. Probabil că a fost o relaxare. Am intrat mai relaxați.

Ne-am gândit că trebuie să facem o repriză a doua la fel ca prima. Am intrat relaxați și s-a văzut și pe tabelă. Este important, pentru noi, acest punct. Speram ca, în meciul următor, cu CFR, acasă. să luăm cele trei puncte”, a mai spus Andrei Ivan.

Bogdan Mitrea: „Meciul a fost strâns!”

„Meciul a fost strâns. Știam că FCSB joaca mai bine acasă. am ales tactica potrivită pentru începutul de meci, am și marcat. Este un puncte câștigat în deplasare.

Au riscat ei mai mult, probabil că acolo nu am reușit să tinem mai mult de minge. Eu știam ca trebuie să intru, să-mi fac treaba și să demonstrez că locul meu e aici.

Eu am vorbit cu nea’ Mihai (n.r. Rotaru) și s-a rezolvat totul. Nu a fost niciun fel de problemă. Eu mi-am dorit să rămân la Craiova. Cu nea’ Mihai s-a terminat foarte repede discuția. Cand e nevoie, intru și joc cât pot eu de bine. Toate echipele sunt bune și orice punct contează acum, pentru că nu se mai înjumătățes. Este, totuși, un punct câștigat”, a spus și Bogdan Mitrea.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

Reclamă

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Programul complet al meciurilor României din preliminariile EURO 2024

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”