Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Edjouma și Markovic au marcat pe Arena Națională. Start spectaculos în play-off-ul Ligii 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 21:04

FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Edjouma și Markovic au marcat pe Arena Națională. Start spectaculos în play-off-ul Ligii 1

FCSB - Universitatea Craiova, LIVE SCORE

Profimedia

FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Primul meci din actuala ediție de play-off nu a dezamăgit, ambele echipe producând un fotbal de calitate pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 3, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se menține și ea pe locul 4, cu 28 de puncte. Farul Constanța și CFR Cluj sunt primele în Liga 1, ambele echipe având 32 de puncte.

FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Edjouma și Markovic au marcat pe Arena Națională. Start spectaculos în play-off-ul Ligii 1

Meciul a fost unul echilibrat în startul său, însă oltenii au fost primii care au dat lovitura. În minutul 32, după o fază individuală de excepție, Jovan Markovic a reușit să deschidă scorul. Atacantul a preluat o minge în careul advers, i-a driblat pe apărătorii adverși și l-a învins pe Târnovanu. Universitatea Craiova a avut mai multe ocazii ulterior, însă Andrei Ivan nu a reușit să majoreze diferența pentru formația oaspete.

De cealaltă parte, FCSB a intrat mult mai motivată în repriza secundă și a preluat controlul jocului, pe fondul retragerii celor de la Universitatea Craiova. Oltenii nu au putut însă să păstreze scorul, după ce Malcom Edjouma a adus egalarea în minutul 67. Risto Radunovic a centrat perfect, iar mijlocașul gazdelor a punctat cu o lovitură de cap.

Clasament Liga 1, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1 / Captură Flashscore

LIVE TEXT FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Min. 79: Elvir Koljic înscrie după o acțiune superbă a Universității, însă golul este anulat pe motiv de ofsaid.

Reclamă

Min. 67: GOL FCSB! Malcom Edjouma restabilește egalitatea cu o lovitură de cap după o centrare foarte bună a lui Radunovic.

Min. 60: Malcom Edjouma cade în careu după un contact cu Andrei Ivan, dar „centralul” îi acordă cartonaș galben pentru simulare mijlocașului de la FCSB.

Min. 53: Ocazie uriașă pentru FCSB! Andrei Cordea a scăpat singur cu Laurentiu Popescu, însă nu a reușit să-l învingă pe portarul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45+1: Finalul primei reprize!

Min. 45: Gol anulat pentru FCSB! Edjouma a trimis mingea în poarta oltenilor, însă golul a fost anulat, din cauza unui fault comis de un jucător al roș-albaștrilor.

Min. 38: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Andrei Ivan a fost cât pe ce să marcheze cu capul, în urma unei faze fixe.

Min. 32: Gol Universitatea Craiova! În urma unei aruncări de la margine, Jovan Markovic a pătruns în careu și a driblat întreaga defensivă roș-albastră, apoi l-a executat pe portarul Ștefan Târnovanu, cu un șut puternic.

Min. 21: Baiaram centrează în fața porții lui Târnovanu, însă niciun jucător al Universității Craiova nu se afla în acea zonă.

Min. 10: Ocazie pentru FCSB. Octavian Popescu i-a pasat lui Darius Olaru, iar căpitanul roş-albaştrilor a centrat în careu. Florinel Coman a căzut de lângă doi adversari şi a cerut penalty. Arbitrul a lăsat jocul să continue.

Reclamă

Min. 1: A început meciul de pe Arena Naţională!

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Coman, Compagno, Octavian Popescu
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Miculescu, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Mihai Pintilii

CS Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Bg. Mitrea, Ndong – Mateiu, Screciu – Ișfan, Baiaram, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar – Hanca, Găman, Sala, Al. Crețu, Roguljic, Rivaldinho, Koljic
Antrenor: Eugen Neagoe

FCSB vine după victoria cu Sepsi, înregistrată în ultima etapă a sezonului regular. Roş-albaştrii s-au impus la limită, cu 1-0, graţie reuşitei lui Octavian Popescu, din minutul 21.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova are un moral excelent, înaintea confruntării cu rivala FCSB. Oltenii lui Eugen Neagoe au trei victorii consecutive, şi luptă pentru a patra pe Arena Naţională. Trupa din Bănie le-a învins în ultimele runde pe FC Argeş, Petrolul şi UTA.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formaţii a fost una spectaculoasă. Meciul s-a disputat în acest an, în etapa a 26-a din sezonul rgeular, şi s-a încheiat la egalitate. FCSB a deschis scorul prin Malcom Edjouma, încă din minutul 2, şi deşi se îndrepta spre victorie, oltenii au dat lovitura în prelungirile meciului, egalând graţie autogolului lui Iulian Cristea.

Partida din turul sezonului regular a fost câştigată de Universitatea Craiova, cu scorul de 2-1, graţie golului lui Bogdan Mitrea şi a autogolului lui Răzvan Oaidă.

În play-off-ul trecut, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. FCSB s-a impus cu 1-0 pe „Ion Oblemenco”, în timp ce Universitatea Craiova a învins cu 2-0 pe Arena Naţională.

Este de menţionat, totodată, că Bogdan Mitrea ar putea reveni titular la Universitatea Craiova, anunţă fanatik.ro. Deşi fundaşul a fost exclus din lot de Eugen Neagoe, ar putea reveni pe teren la meciul cu FCSB. Ultimul meci bifat de Bogdan Mitrea a fost la sfârşitul lunii ianuarie.

Eugen Neagoe a ajuns la varianta Bogdan Mitrea, după ce se confruntă cu serioase probleme de lot. Juraj Badelj şi Raul Silva sunt accidentaţi şi nu vor putea evolua pe Arena Naţională.

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB nu se va putea baza pe serviciile lui Joonas Tamm, în duelul cu Universitatea Craiova. Fundașul central are gripă, și a avut febră cu doar o zi înaintea meciului de pe Arena Națională. În aceste condiții, fundașul ar putea rata chiar și convocarea la echipa națională, pentru primele meciuri ale Estoniei din preliminariile EURO 2024.

De asemenea, MM a vorbit și despre Billel Omrani. Managerul general de la FCSB susține că atacantul francez nu s-a antrenat alături de echipă, și astfel este incert pentru meciul cu trupa lui Eugen Neagoe.

„Tamm are gripă tip B, cu febră. E clar că nu va juca. Nici nu știu dacă va pleca la echipa națională în condițiile astea. El e singurul cu probleme, nu va fi în lot.

Nici Omrani nu s-a antrenat. Ieri s-a antrenat Tamm, doar soția și copilul aveau ceva probleme. Acum a primit rezultatul, gripă tip B”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Joonas Tamm este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, în actualul sezon. Fundașul estonian de 31 de ani a bifat 37 de meciuri pentru roș-albaștrii, în toate competițiile, și a marcat și patru goluri. În lipsa acestuia la meciul cu Universitatea Craiova, Iulian Cristea ar putea fi titularizat de Mihai Pintilii.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și