Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO | „Ar putea Denis Alibec să fie golgheterul naţionalei?” Răspunsul dat imediat de Anghel Iordănescu

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2023, 17:54

Andorra – România LIVE VIDEO | „Ar putea Denis Alibec să fie golgheterul naţionalei? Răspunsul dat imediat de Anghel Iordănescu

Andorra - România LIVE VIDEO | "Ar putea Denis Alibec să devină golgheterul naţionalei?" Răspunsul dat de Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu/ Profimedia

  • „Ar putea Denis Alibec să devină golgheterul naţionalei?”
  • Răspunsul dat de Anghel Iordănescu

Andorra – România LIVE VIDEO | „Ar putea Denis Alibec să fie golgheterul naţionalei?” este întrebarea la care Anghel Iordănescu a dat răspunsul pe loc. Fostul selecţioner susţine că atacantul de la Farul are calităţile necesare pentru a deveni cel mai bun marcator din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Andorra, în deplasare, în primul meci din preliminariile EURO 2024. Partida va fi pe exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45. De asemenea, duelul va fi şi în format live video, pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | „Ar putea Denis Alibec să fie golgheterul naţionalei?” Răspunsul dat imediat de Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu s-a declarat optimist înaintea primului meci al României, din preliminariile EURO 2024. Acesta este ultimul selecţioner care a calificat România la un turneu final european, şi speră ca fiul său, Edi Iordănescu, să îi ducă din nou pe „tricolori” la EURO.

Reclamă

De asemenea, Anghel Iordănescu a vorbit şi despre Denis Alibec şi despre declaraţia acestuia legată de faptul că vrea să fie golgheterul preliminariilor. Fostul selecţioner s-a declarat bucuros să audă la ce visează atacantul de la Farul, şi susţine că are mare încredere în abilităţile acestuia.

„De fiecare dată ne legăm de speranţa unei calificări, de speranţa de a merge din nou la un CE sau CM. Sunt o fire extrem de optimistă. Cred în primul rand în potenţialul fotbalului românesc. Încă avem o generaţie talentată, încă avem jucători de valoare. Este adevărat că nu au mai confirmat în ultimii ani printr-o performanţă.

Reclamă

Dacă eu am fost ultima dată cu echipa naţională, în 2016, la un turneu final, sper ca şi băiatul meu să ducă şi să califice echipa naţională. Eu sper ca şi această generaţie de jucători să poată obţine o performanţă.

Anghel Iordănescu: „Nu ar trebui să ne temem!”

Ne dorim să avem un start bun. Şi eu cred că „tricolorii” sunt convinşi că au această nevoie de a acumula 6 puncte în două jocuri. Nu ar trebui să ne temem, ar trebui să tratăm serios cele două meciuri pentru că nici echipa noastră naţională nu mai este ce a fost odată.

(N.r. Despre posibilitatea ca Denis Alibec să devină golgheterul preliminariilor) Mă bucură această declaraţie a lui Alibec. Cred că toţi jucătorii echipei naţionale ar trebui să aibă foarte mare încredere în posibilităţile lor. Îi doresc lui Alibec chiar să devină golgheter al acestei competiţii.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r Despre Edi Iordănescu) Cred că ştie ce are de făcut, sunt convins, încă o dată, că va reuşi şi în ceea ce mă priveşte sunt alături de el, pentru că până la urmă sunt alături de fotbalul românesc”, a declarat Anghel Iordănescu, într-u interviue exclusiv pentru Antena Sport.

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gică Hagi

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gică Hagi. „Regele” a răbufnit pentru că fiul său, Ianis Hagi nu e la naţionala. E convins că selecţionerul României are ceva cu el, din moment ce mijlocaşul lui Rangers nu a fost chemat la meciul Andorra – România, din preliminariile EURO 2024

Edi Iordanescu i-a trimis mesaj lui Ianis şi i-a explicat de ce nu l-a chemat în „dubla” cu Andorra si Belarus. „Vă daţi seama, i-a dat mesaj, nici nu l-a sunat” s-a enervat Gică Hagi. Într-un singur meci a jucat Ianis Hagi titular, după accidentarea care l-a ţinut un an pe tusa.

N-am să mai comentez acest subiect din respect pentru echipa naţională, care are nevoie de linişte. S-a creat totuşi o tensiune artificială şi eu cred, chiar dacă Gică Hagi are dreptul la o opinie, aceste lucruri au fost analizate de staff-ul României.

Selecţionerul la ultima conferinţă de presă a clarificat această situaţie. Am încredere in staff-ul echipei naţionale pentru că ştiu că analizează fiecare situaţie în parte„, a declarat Anghel Iordănescu pentru AntenaSport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu