Închide meniul
Video

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gică Hagi: „S-a creat o tensiune artificială!” EXCLUSIV

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2023, 23:41

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gică Hagi

Anghel Iordănescu este fostul selecţioner al României / AntenaSport

  • Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gică Hagi. „Regele” a răbufnit pentru că fiul său, Ianis Hagi nu e la naţionala. E convins că selecţionerul României are ceva cu el, din moment ce mijlocaşul lui Rangers nu a fost chemat la meciul Andorra – România, din preliminariile EURO 2024, care va putea fi urmărit, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordanescu i-a trimis mesaj lui Ianis şi i-a explicat de ce nu l-a chemat în „dubla” cu Andorra si Belarus. „Vă daţi seama, i-a dat mesaj, nici nu l-a sunat” s-a enervat Gică Hagi. Într-un singur meci a jucat Ianis Hagi titular, după accidentarea care l-a ţinut un an pe tusa.

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gică Hagi

N-am să mai comentez acest subiect din respect pentru echipa naţională, care are nevoie de linişte. S-a creat totuşi o tensiune artificială şi eu cred, chiar dacă Gică Hagi are dreptul la o opinie, aceste lucruri au fost analizate de staff-ul României.

Reclamă

Selecţionerul la ultima conferinţă de presă a clarificat această situaţie. Am încredere in staff-ul echipei naţionale pentru că ştiu că analizează fiecare situaţie în parte„, a declarat Anghel Iordănescu pentru AntenaSport.

Ianis Hagi a revenit pe teren după un an şi şapte zile de la accidentarea horror suferită.

Reclamă

Cred că, dacă face şi el o analiză la rece, poate că ar fi mai bine ca să nu vină în momentul ăsta. A lipsit mult timp, probabil că n-ar fi fost titular„, a spus Florin Gardoş.

Şi legenda Stelei, Helmut Duckadam, este de părere că Ianis Hagi nu trebuia să fie, pentru moment, convocat la naţionala României.

Nu a vrut să rişte şi bine a făcut pentru că sunt convins că va fi chemat pentru partidele cu Kosovo şi Elvetia. Să-şi facă treaba atunci„, a declarat Helmut Duckadam pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

În afara lui Ianis Hagi, Iordănescu nu-i are în Andorra pe Vlad Chiricheş, George Puşcas şi Mario Camora. Înainte şi după meciul României, la Antena 1, Adrian Mutu şi Dan Pavel analizează debutul României în drumul spre calificarea la EURO, aşteptată de 8 ani!

Gică Hagi, revoltat după declarația lui Edi Iordănescu

Gică Hagi a revenit cu o nouă declarație categorică, după ce Edi Iordănescu a decis să nu-l cheme pe fiul său, Ianis Hagi, la echipa națională.

„Regele” s-a arătat nemulțumit din cauză că selecționerul a decis să-i dea vestea lui Ianis printr-un mesaj text, abia după ce a anunțat lotul final.

S-au trimis mesaje. Nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. Ca fotbalist, să văd că nu sunt pe lista de convocare a stranierilor este un șoc. Am fost jucător, e un șoc. După ce a anunțat lista, i-a dat mesaj. Asta e inadmisibil, pentru că a declarat că Ianis lipsește.

Cum lipsește Ianis? Nu e dorit. Dacă era dorit, era acolo, el e sănătos. Ianis a făcut antrenamente cu noi trei zile, am văzut foarte bine. Sută la sută nu are cum sa fie, dar Ianis e un jucător foarte important, minim 30 de minute poate să joace.

Un jucător important, într-o campanie de calificare, într-o luptă, când merge sănătos și e pe teren, trebuie să facă parte minim pe lista preliminară, nu vorbesc de a fi convocat. Dacă Ianis nu e convocat în lista stranierilor…

Cu tot respectul, Ianis joacă la cel mai mare club, la cel mai titrat club. E cel mai bun tânăr jucător de acolo. El e pe teren, e sănătos”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă

Cum arată lotul cu care Edi Iordănescu a plecat în Andorra

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Marius Ștefănescu (Sepsi OSK, 2/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Louis Munteanu* (Farul Constanța, 0/0)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi